Fundraiser

Asociatia Help Autism

24-08-2016 | EXPIRA LA 23-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- vei lucra in echipe de minim 3 persoane, in locuri intens circulate din Bucuresti: guri de metrou, piete, spatii comericale sau centre de afaceri
- program de lucru 4 - 6 ore pe zi, in intervale flexibile, cinci zile pe saptamana
- vei aborda cat mai multi oameni, le vei spune povestea Help Autism si vei incerca sa-i convingi sa se implice in sustinerea cauzei printr-o donatie lunara
- vei contribui la dezvoltarea echipei, aducand noi membri si ajutandu-i sa aiba succes


CERINTE

Stiai ca unul din 68 de copii cu varsta prescolara poate avea o intarziere in dezvoltare sau tulburare din spectrul autist?
Daca ai mai lucrat sau vrei sa faci primul pas in cariera, esti student sau deja absolvent, iti doresti sa te implici in sprijinul copiiilor cu autism din Romania, castigand si un salariu decent, ai nimerit unde trebuie!
- vrei sa inveti sa deschizi o discutie cu oameni pe care nu-i cunosti, sa-i convingi sa te asculte si sa se alature cauzei Help Autism?
- iti doresti sa poti comunica mai usor, sa scapi de inhibitii si sa transmiti incredere?
- vrei un start de cariera in care vei capata deprinderi care iti vor folosi in tot ceea ce vei dori sa realizezi mai departe?
- iti place sa lucrezi in echipa, sa te lupti pentru rezultate si nu abandonezi usor?
- locuiesti in Bucuresti, iti doresti un program de lucru flexibil care sa-ti permita sa desfasori si alte activitati?
- daca dovedesti calitati de lider si iti doresti sa-i inspiri pe ceilalti, vei putea coordona propria echipa


BENEFICII OFERITE

- la inceput beneficiezi de training pentru initiere in activitate si, pe parcurs, pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, persuasiune, relatii cu clientii/donatorii si leadership
- plata cu salariu fix, incepand de la 8 lei/ora la care vei putea adauga bonusurile castigate in functie de rezultate;
- echipa tanara si plina de energie cu care vei avea activitati si in afara orelor de program: participari la evenimentele asociatiei, intalniri motivationale si alte recompense


DESCRIEREA FIRMEI

Asociația Help Autism a fost înființată în 2010 pornind de la o poveste personală, aceea a unui baiețel închis în lumea lui, și s-a dezvoltat continuu în sprijinul familiilor copiilor cu autism din România. Și-a asumat responsabilitatea în continua creștere a gradului de conștientizare a autismului în rândul populației, susținerea permanentă a programelor de diagnostic precoce, chiar de la vârsta de 1 an, și a programelor de intervenție în autism.
Asociația luptă alături de organismele de protecție a copilului, educație și sănătate, atât de stat cât și private, creând un nucleu multidisciplinar în recuperarea cât mai multor copii și în includerea lor educațională și socială, pentru pregătirea adulților de mâine.
Asociatia derulează în acest moment un proiect pe fonduri europene Posdru, Axa prioritară 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale.