Fundatia Inocenti recruteaza voluntari

Fundatia Inocenti- Romanian Children's Relief

01-11-2016 | EXPIRA LA 01-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noi credem cu tărie că toți copiii merită șanse egale la educație, iar schimbarea pozitivă poate fi rezultatul implicării fiecăruia dintre noi! Dacă și tu te numeri printre cei care vor să își lase amprenta în educația copiilor din grupuri dezavantajate, hai în echipa noastră!


CERINTE

Fundația Inocenți recrutează voluntari pentru activitățile pe care le desfășurăm în programele noastre din București.

Programele de suport educațional și integrare socială:

Locații:
Școala nr. 31 sector 2; program: de luni până vineri, între orele 12:00- 16:00
Școala Ferdinand sector 2; program: de luni până vineri, între orele 12:00- 16:00
Școala nr. 2 Cățelu- Glina (la 7 minute de metrou- Anghel Saligny); program: luni, marți și vineri, între orele 10:00- 16:00. 


Activități în care te vei implica alături de echipa noastră:

• Îndrumarea copiilor în efectuarea temelor, conform curriculei de clasă, într-o atmosferă plăcută, creativă și cât mai motivantă pentru copii;

• Sprijinirea echipei în implementarea curriculei informale de dezvoltare a abilităților personale și inter-personale “Creștem Împreună”

Programul “Viața Copilului”

Locații:
Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu- Rusescu”, program: luni- vineri, interval orar: 15:00- 17:00
Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu”: joi, interval orar: 14:30- 17:00

Activități în care te vei implica alături de echipa noastră:
Art-terapie;
Terapie prin joc;
Terapie ocupațională;
Activități recreative;
Grupuri de suport pentru părinți.

Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți o scrisoare de motivație și un CV la adresa elena.georgescu@inocenti.ro (pentru programele de suport educational) sau la alexandra.cernestean@inocenti.ro (pentru programele Viata Copilului). Termen limită: 11 noiembrie 2016.


DESCRIEREA FIRMEI

Fundația Inocenți – Romanian Children᾽s Relief (RCR) sprijină copiii și familiile care se află în dificultate și desfășoară activități pentru prevenirea abandonului maternal. Oferim, din anul 1990, sprijin și suport specializat copiilor și familiilor din România. Ne adresăm acelor familii care, din cauza unor motive de natură economică, socio-culturală, medicală sau psiho-emoțională, nu le pot asigura copiilor, prin mijloace și eforturi proprii, o dezvoltare armonioasă și normală. Viziunea noastră este de a ne asigura că toți copiii cu nevoi speciale sau dezavantajați socio-economic primesc sprijinul de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim. Cei 35 de angajați ai fundației noastre, împreună cu cei peste 500 de voluntari, lucrează zilnic în spitale, școli, centre de plasament, la domiciliul beneficiarilor sau în comunitate, pentru a oferi sprijin copiilor și familiilor acestora.