FUNCTIONAR ADMINISTRATIV - BUCURESTI (AFUMATI)

SC ALBALACT SA

05-01-2017 | EXPIRA LA 04-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locul tau de munca va fi la biroul nostru din Afumati (Ilfov), catre care asiguram transport pe ruta Republica - Sos. Fundeni - Sos. Colentina - Afumati, iar programul de munca este de luni pana vineri, intre orele 08:30 – 16:30.
Vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de echipa in care multi dintre noi am crescut si care a creat si dezvoltat cele mai cunoscute branduri din Romania.


CERINTE

Deoarece compania noastra este in continua crestere, avem nevoie de un nou coleg/a in echipa de HR. Ne dorim un coleg/a cu studii superioare finalizate, cu dorința și deschidere de a învăța, cu excelente abilităţi de comunicare verbală şi în scris. In acest departament vei fi in contact cu toti colegii din companie si vei intocmi contracte de munca, adeverinte, pontaje, vei asigura backup-ul pentru Front Desk si Casierie.
Ca Front Desk Receptionist vei fi imaginea companiei, prima persoana cu care clientii si partenerii nostri vin in contact.
Vom avea nevoie de tine pentru a raspunde la telefon si redirectiona apelurile catre departamentele solicitate si a inregistra documentele care ies sau intra din/in firma. Te vei ocupa de corespondenta si vei pastra legatura cu posta/curierul, vei prelua vizitatorii si te vei ingriji de protocol, vei programa intalniri, organiza evenimente, vei gestiona agendele de lucru ale managerilor.
Pentru aceasta va trebui sa fii activ/activa, bine organizat/a, cu foarte bune abilitati de comunicare si prezentare, sa ai initiativa si ochi pentru detalii. Ne dorim sa poti utiliza la un nivel bun pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook), sa fii comunicativ/a, si sa poti folosi bine limba engleza.
In activitatea de casier vei face inregistrari in registrul de casa, evidenta si verificare monetar si chitantiere, etc. Cunostintele de contabilitate primara (stocuri, plati/ incasari) reprezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o tradiție de peste 40 de ani în industria lactatelor, Albalact din Alba este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 2 în industrie.

Suntem simbolul producătorului român cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile noastre au o notorietate cu rezonanțe mari: Zuzu, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor.

În compania Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odată cu brand-urile.

Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea.

Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și acțiunile. Pentru că în Albalact, lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, se adaptează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe.

La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați.



Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere".

Candidatii selectati vor fi contactati in vederea stabilirii unui interviu.