Front Desk operator

Evolve Group

09-04-2007 | EXPIRA LA 15-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA COMPANIEI SI A JOBULUI:

Organizatia angajatoare este o casa de avocatura de prestigiu, cu peste 100 de angajati. Locatia postului este in zona Mosilor-Armeneasca. Programul este 9-18, cu pauza de masa.

RESPONSABILITATI:

Persoana aleasa va indeplini responsabilitatile de front desk (secretariat si receptionist). Activitatile sale vor fi legate de preluare si redirectare a apelurilor telefonice, preluarea si distribuirea corespondentei, indrumarea clientilor spre departamentele solicitate, etc.


CERINTE

Candidatul ideal este:
- foarte bun cunoscator al limbii engleze (la nivel conversational), si al unei alte limbi straine (macar la nivel mediu)
- o persoana cu experienta in lucrul cu publicul, in companii similare ca domeniu de activitate, dimensiune sau imagine
- o persoana placuta, sociabila, comunicativa, cu bune capacitati de comunicare si de relationare


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
Salariu net atractiv (incepand de la 1000 RON lunar, negociabil in functie de experienta si de caracteristicile candidatilor) + prime in valoare de un salariu net de Craciun si de Paste + decontarea cheltuielilor de transport.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.