Front desk officer

Tritonic Grup Editorial

16-11-2008 | EXPIRA LA 22-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preluarea si redirectionarea apelurilor telefonice / mesaje catre departamente (persoane)

Gestionarea corespondentei

Raspunde de modul de pastrare si tratare a documentelor primite din exterior si interior si de predarea acestora in timp util persoanelor destinatar

Primirea / transmiterea / repartizarea / inregistrarea corespondentei si a fax-urilor primite, precum si distribuirea acestora catre destinatari, expedierea corespondentei


CERINTE

Cunostinte medii de limba engleza
Organizat, punctual
Abilitati de relationare interumana, amabilitate, gandire pozitiva, usurinta in exprimarea ideilor - scris, verbal
Cunostinte ale pachetului Office (Word, Excel, Outlook) Outlook
Atasati o fortografie


DESCRIEREA FIRMEI

TRITONIC GRUP EDITORIAL isi prive?te cititorul ca pe un prieten, incercand sa ii ofere fiecaruia o carte pe gustul sau. Colectiile Premium, LIT, SFFH(SF, Fantasy, Horror), Thriller, Crime Scene, Comunicare/Media, Tritonic Junior, Tritonic Heritage demonstreaza dinamismul editurii dar si diversitatea modalitatior de abordare a pietei editoriale. Conditiile tipografice de exceptie, actualitatea titlurilor publicate, precum si promovarea sustinuta a autorilor romani de valoare sunt alte trasaturi care au individualizat Tritonic in mediul editorial. In curand, biblioteca Tritonic se va imbogati cu colectiile Velvet, Casmir si Caramel, dedicate in special femeilor.

Abordarea entuziasta pe care Tritonic o propune publicului de carte se imbina cu experienta si aparitiile acumulate in 15 ani de activitate. Rezultatul se materializeaza in peste 120 de aparitii anuale si in zeci de bestseller-uri.

Editura e prezenta si in lumea on-line prin site-ul www.tritonic.ro si blogul www.tritonic.ro/blog, care iti ofera posibilitatea sa sa te plimbi printre colectiile din libraria virtuala si sa ne cunosti pe noi, tritonicii. In viitorul apropiat , amatorii genului politist se vor putea bucura si de blogul specializat www.crime-scene.ro.

Toate acestea au in spate pasiunea unei echipe tinere, motivata de dragostea publicului pentru carte si de dorinta de a ajuta la construirea unei piete editoriale puternice si serioase.

Te invitam sa in universul nostru, un univers palpitant si misterios, generat de puterea imaginatiei si a cuvintelor.