FLORARIA TRIAS ANGAJEAZA VANZATOR PENTRU MAGAZINE

trias amway

14-05-2011 | EXPIRA LA 13-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam personal pentru vanzare in magazinele proprii.
Responsabilitati: intretinerea din punct de vedere estetic si functional a magazinului, pastrarea legaturii cu depozitul pentru comenzi, vanzare directa catre clienti, realizarea de buchete si aranjamente florale, evidenta stoc si bani.
Punctele de lucru disponibile pentru job sunt Otopeni, Baneasa Jolie Ville, Baneasa Sera (detalii pe www.trias.ro - "Magazine")


CERINTE

Experienta de minim 2 ani intr-un magazin similar sau o experienta indelungata pe vanzari. Corectitudine si transparenta totala in evidenta banilor si a actelor.
Studii minime : liceul


BENEFICII OFERITE

Programul de lucru este de 8 ore cu lucru in 2 ture (o zi lucrata cu o zi libera sau jumate de zi lucrata cu jumate liber. Se da un weekend liber la 2 saptamani.)
Carte de munca se face obligatoriu din prima zi. Salariul este de 1000 lei in mana pentru prima luna de proba si 1200 dupa aceasta. La aceasta valoare se pot acorda alte bonusuri ocazionale.
Programarea la interviu se face excusiv telefonic la numarul 0751.136.426 - Director Ciprian Saplacan in intervalul orar 10-15 de luni pana vineri pana la data limita de 31 mai 2011. Orice solicitare in afara intervalului de mai sus nu va fi luata in considerare.
Interviurile vor avea loc la sera din Baneasa (str. Alexandru cel Bun 19, Voluntari - in spatele Jollie Ville Baneasa detalii pe www.trias.ro la "contact")


DESCRIEREA FIRMEI

magazine florarii