Firma de constructii angajez muncitori calificati si necalificati pentru amenajari

SC MAIN GENERAL CONSTRUCT SRL

01-08-2016 | EXPIRA LA 03-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatul trebui sa-si indeplineasca atributiile sale astfel incat clientii sa aiba certitudinea finalizarii profesionale şi la timp a proiectelor.


CERINTE

Se cere seriozitate.


BENEFICII OFERITE

Se ofera: - contract de munca
- decontarea transportului
- seriozitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Main General Construct este o companie de construcţii română privată, înfiinţata in 2015 ce activează in Bucureşti. Domeniul principal de activitate al Main General Construct acoperă proiecte de case la roşu sau la cheie, amenajari interioare, exterioare, lucrari de instalaţii, sanitare, electrice, gaze, permiţând sa se dezvolte in ritm dinamic, astfel asigurându-şi locul de renume bine meritat intre cele mai importante firme de profil din România.

Main General Construct se distinge printr-un printr-un management modern şi un personal tehnic de înaltă calificare, care prin utilizarea unei organizări eficiente a reuşit permanent diversificarea activităţilor, acoperind în prezent toată gama de servicii şi produse necesare, precum: servicii proiectare, executie, servicii de administrare a imobilelor.

Main General Construct asigură competenţă maximă în execuţie clienţii având certitudinea finalizării profesionale şi la timp a proiectelor.