Field Sales Representative

SATTLER

09-05-2008 | EXPIRA LA 08-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prin definirea unei strategii coerente de vanzare, veti fi responsabil/a de largirea portofoliului de clienti – societati comerciale specializate in distributia materialelor de protectie solara si materialelor impermeabile cu aplicabilitate in industrie, constructii, circula¿ie. Veti fi responsabil/a de coordonarea activitatii de marketing, definirea planului de vanzari, stabilirea politicii de pret si raportarea catre managementul din Romania.


CERINTE

Suntem in cautarea unei persoane cu experinta relevanta in vanzarea directa si disponibilitate pentru a calatori in zona alocata. Cunostintele solide de marketing si abilitatile de prezentare a produselor cu specific tehnic, alaturi de capacitatea de a lucra independent, organizat si orientat catre rezultate va vor sustine in atingerea obiectivelor de vanzari; cunoasterea limbii engleze (sau germane) este obligatorie.


BENEFICII OFERITE

Vor fi discutate cu candidatii selectati.


DESCRIEREA FIRMEI

SATTLER, leader in fabricarea si comercializarea materialelor high-tech cu aplicabilitate larga in domeniul industrial si cu o experienta internationala de peste 100 de ani, se afla in continua dezvoltare si pe piata romaneasca. Intrucat noua strategie a companiei este de crestere a vanzarilor in zona Bucuresti si orasele riverane Marii Negre, SATTLER este in cautarea unui profesionist pentru ocuparea pozitiei de Field Sales Representative