FARMACIST/ ASISTENT FARMACIE

REMEDIO FARMACII

06-02-2008 | EXPIRA LA 07-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- supravegheaza si elibereaza medicamentele cu prescriptie medicala
- elibereaza si taxeaza retete compensate si gratuite
- prepara retete magistrale si preparate oficinale, intocmeste documentatia pentru prepararea lor
- supravegheaza divizarea preparatelor oficinale de catre personalul auxiliar
- tine evidenta produselor toxice si stupefiante


CERINTE

- obligatoriu absolvent al Facultatii de Farmacie/scoala posliceala de Asistenti Farmacie
- orientare catre relatia cu clientul
- cunostinte operare PC
- atentie distributiva
- comunicativ
- dornic sa acumuleze cat mai multe cunostinte in domeniu
- orientare catre pacient


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant
- Mediu de lucru placut
- Posibilitati de promovare
- Garantia corectitudinii contractuale


DESCRIEREA FIRMEI

REMEDIO FARMACII

Farmaciile Remedio investesc in dezvoltarea serviciilor

Comunicat de presa;
Bucuresti, 29 august - Lantul de farmacii Remedio, parte a Montero Grup, anunta demararea procesului de schimbare a imaginii farmaciilor sale din toata tara. Pâna la sfârsitul anului 2007 procesul de rebranding va fi finalizat în cele 21 de farmacii din Bucuresti urmând ca pâna în 2009 toate unitatile sa functioneze conform acelorasi standarde. Remedio detine în acest moment 58 de farmacii la nivelul întregii tari.

Investitia în rebranding-ul celor 58 de farmacii va depasi suma de 3 milioane de euro si va cuprinde printre altele: servicii noi, în exclusivitate pentru piata locala, cresterea portofoliului de produse, o abordare personalizata a pacientilor, mai multe avantaje pentru angajati, dar si un mediu de lucru îmbunatatit datorita schimbarii design-ului.

- Schimbarea imaginii este un element care tine în primul rând de maturitatea la care am ajuns dar si de strategia de piata pe care o vom adopta în perioada urmatoare. Remedio este o afacere de familie care s-a dezvoltat semnificativ promovând valorile traditionale ale familiei si punând un accent deosebit pe partea de preventie si tratamente naturiste. Dorim sa câstigam încrederea pacientilor nostri prin modul de abordare personalizat dar si prin serviciile unice pentru piata din România- a declarat Amalia Georgescu, General Manager Remedio.

Pe termen mediu si lung, Remedio îsi propune un ritm de cresterea accelerat în ceea ce priveste numarul de farmacii. Astfel pâna la sfârsitul anului 2007 vor fi deschise noi farmacii ajungând la 75 de unitati iar pâna în 2009 planul de dezvoltare prevede un numar de aproximativ 300 de farmacii.

Unul din elementele esentiale ale procesului de dezvoltare si schimbare a imaginii este legat de partea de servicii si programe care sa acopere nevoile întregii familii. Au fost create, pentru prima data în România, servicii speciale atât pentru mamici si bebelusi - Coltul de sarcina cu produse unice pe piata româneasca - dar si servicii destinate preventiei în care sunt incluse remediile naturiste sau programele de masurare a colesterolului. De asemenea, categoria de produse dermocosmetice va fi îmbogatita cu game si servicii noi.

- Vom introduce produse si categorii de produse în exclusivitate pentru pacientii români dar, în acelasi timp, vom încerca sa derulam si un proces continuu de informare si educare a pacientilor cu privire la posibilitatile de care dispun pentru a adopta o atitudine preventiva în privinta propriei stari de sanatate - a declarat Amalia Georgescu.

Lantul de farmacii Remedio a încheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 19 milioane euro iar pentru anul acesta estimeaza o crestere organica de 25% pentru cele 58 de unitati existente.

Despre Remedio
Lantul de farmacii Remedio face parte din Montero Grup si are ca actionari familia Tudorache si fondul de investitii Pharma Investment (Islanda). Prima farmacie Remedio a fost deschisa în anul 1991 în Bucuresti de catre familia Tudorache. La ora actuala Remedio are un numar de 58 de farmacii situate în orasele: Bucuresti, Bihor, Braila, Galati, Sibiu, Timisoara, Iasi, Giurgiu, Constanta si Brasov.