facturist

SC TERAPLAST SA

14-09-2008 | EXPIRA LA 20-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-emite facturi fiscale in sistemul informatic ;
-incaseaza bani cecuri, bilete la ordin, etc.
-inregistreaza in registru de casa toate incasarile din cursul zilei
-inregistreaza zilnic toate incasarile in numerar (avansuri, diferente de plata), cecuri si bilete la ordin in sistemul informatic ;
-preda zilnic la banca banii incasati in cursul zilei,
-urmareste situatia incasarilor ;
-Introduce comenzi in sistemul informatic;
-Are atributii administrative stabilite de directorul zonal in legatura cu mentinerea relatiilor cu institutiile statului.


CERINTE

Cerinte:
- studii medii ;
- orientare spre atingerea obiectivelor;
- abilitati de comunicare si negociere;
- bune cunostinte operare calculator: Microsoft Office (Word, Excel);


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial competitiv (salariul negociabil in urma interviului, tichete de masa, premii de sarbatori, indemnizatie de vacanta, cota parte din profitul net al firmei).
- mediu de lucru prietenos in cadrul unei echipe de profesionisti;
- oportunitatea de dezvoltare a carierei profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

TERAPLAST este cel mai mare procesator de PVC din Romania, avand o experienta de trei decenii in prelucrarea maselor plastice. Firma continua si o traditie de 110 ani in fabricarea cahlelor de teracota, fiind succesoarea legala a celei mai vechi fabrici din judetul Bistrita-Nasaud. Pe piata interna, TERAPLAST este lider in producerea sistemelor complete de canalizare interioara si exterioara din PVC si PP, a profilelor PVC pentru amenajari, dar si un renumit producator de ferestre si usi cu geam termoizolant.
Peste 500 de profesionisti au ales TERAPLAST, ca oportunitate a dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie pentru care calitatea, seriozitatea si performanta sunt premisele excelentei in afaceri.