Express Mail Service

RODIPET SA

14-07-2008 | EXPIRA LA 20-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- elaborarea strategiei de dezvoltare si organizare, supervizarea activitatii de express mail service
- asigurarea organizarii si optimizarii activitatii de transport: stabilirea rutelor, planificarea vehiculelor si a soferilor, coerenta si corectitudinea fluxului de informatii sofer - firma - client furnizor,
- gestionarea autorizatiilor si a documentelor de transport, etc.


CERINTE

- studii superioare de specialitate finalizate
- experienta de minim 3 ani intr-o firma express mail service intr-un post similar, si de min 5 ani in domeniul logisticii
- excelente cunostinte de limba engleza (scris/vorbit), operare PC,
- bune abilitati de conducator, de organizare
- Avantaj experienta DHL, TNT, UPS


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem cea mai mare companie de distribu?ie de presa si produse complementare din Romania, singurul transportator si distribuitor care aprovizioneaza zilnic Bucurestiul si toate judetele tarii. Scopul nostru este sa promovam si sa fim reprezentati de oameni care gasesc solutii excelente si unice.

In prezent compania se afla in plina campanie de dezvoltare, se diversifica gama de produse si se extinde reteaua de distributie. Serviciile noastre solicita din partea echipei standarde inalte de calitate care pot fi obtinute printr-o excelenta comunicare si suport logistic si tehnic performant.

Noii membrii ai echipei vor deveni parte integranta a unui concern care valorizeaza satisfactia angajatilor si rasplateste performanta.