Expert contabil - Sediu Turturelelor - Manager de echipa

Finit Grup Romania

29-01-2008 | EXPIRA LA 28-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Finit Contabilitate, membra a Finit Grup Romania, este o societate cu capital privat integral romanesc, ce ofera servicii de contabilitate, servicii de consultanta financiar-contabila asigurate de profesionisti in domeniul financiar-contabil si managementul afacerilor, compania fiind inregistrata in tabloul CECCAR (Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Serviciile noastre sunt orientate in permanenta catre client, vin in intampinarea si au ca scop satisfacerea exigentelor acestuia.

Finit Contabilitate pune la dispozitie servicii personalizate, in functie de nevoile fiecarui client. Printr-un parteneriat strategic, se pot stabili relatii de lunga durata prin asigurarea de servicii lunare sau servicii pentru lucrari individuale.

Finit Contabilitate este in cautare de oameni talentati si motivati, care doresc sa lucreze pentru una dintre cele mai bune companii in domeniu financiar( www.finitcontabilitate.com).

Scopul acestei pozitii este o buna coordonare a unei echipe de 10 persoane in indeplinirea atributiilor contractuale.

Responsabilitatile posturilor coordonate:


Furnizeaza informatii financiare clare si fiabile, ajutand la luarea unei decizii si raspunde obligatiilor legale din punct de vedere al registrelor contabile.
Elaborareaza politicile financiar-contabile ale companiei;
Conduce, coordoneaza si raspunde de activitatea departamentului financiar-contabil în conformitate cu legislatia in vigoare;
Realizeaza si intretine rapoartele financiare periodice pentru a monitoriza atingerea performantelor planificate;
Realizeaza previziunile de cash-flow;
Gestioneaza riscurile financiare;


CERINTE

Studii superioare pe profil economic;
Certificat de expert contabil;
Abilitati in utilizarea calculatorului;
Abilitati de comunicare, de elaborare materiale scrise;
Gandire analitica si capacitate de sinteza, atentie la detalii si abilitati de rezolvare a problemelor;
Orientare catre rezultate si respectarea termenelor;
Abilitati certe si dovedite de coordonare echipe!!


BENEFICII OFERITE

Cladeste-ti un viitor mai bun intr-o companie de succes!

Finit Grup Romania iti ofera un mediu dinamic si competitiv, cu un management modern si experimentat. Orientarea catre client, atitudinea proactiva, profesionalismul, promptitudinea reprezinta principii care guverneaza activitatea echipei noastre. Performantele tale vor fi recunoscute si vei avea oportunitati reale de dezvoltare a carierei in cadrul grupului.

Salariu foarte atractiv si cooptarea ca si partener pentru acele persoane ce pot sa dovedeasca calitati si capacitate asa cum sunt cerute de pozitia scoasa la concurs!


DESCRIEREA FIRMEI

Finit Grup Romania este format din companii specializate in consultanta pentru afaceri si management, care au ca directie de dezvoltare domeniul investitiilor financiare in sectoarele economice cu rata mare de dezvoltare si cu perspective de crestere economica semnificativa. Domeniile in care Finit Grup Romania activeaza si pe care doreste sa le dezvolte in continuare sunt dezvoltare proiecte imobiliare, finantari proiecte de investitii (rambursabile si nerambursabile), consultanta financiar–contabila si consultanta juridica in domeniul economic.

Companii din cadrul grupului:

Finit Consult & Management – www.finit.ro
Finit Building & Management
Finit Contabilitate – www.finitcontabilitate.com
Finit Real Estate