EXPERT - CONSULTANT CONTABIL ŞI FISCAL

APT RESOURCES & SERVICES

24-02-2011 | EXPIRA LA 02-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

 Post Vacant: Expert – Consultant Contabil şi Fiscal
 Categorie: Administrarea Afacerilor – Consultanţă
 Nivel: Specialist
 Descrierea ofertei: Firmă de consultanţă internaţională angajează „Expert-Consultant Contabil şi Fiscal”. Se caută o persoană cu un nivel de cunoştinţe solid şi experienţă în domeniul Contabil şi Fiscal pentru firme. Printre responsabilităţile ce le va avea se află întocmirea gestiunii administrative, operaţiuni contabile şi fiscale, gestionarea plăţilor şi încasărilor,contabilitate analitică, trezorerie, planificarea de bugete şi realizarea bilanţurilor contabile ale firmei. Se va ocupa de intocmirea foilor de salarii şi a lichidărilor, de pregătirea cărţilor şi registrelor de muncă, de plata impozitelor lunare, trimestriale şi anuale, de elaborarea rapoartelor fiscale, de oferirea de consultanţă şi suport pentru Conducerea firmei, etc


CERINTE

 Studii minime : Licentiat în Management şi Administrarea Afacerilor
 Experienţă Mínimă : Cel puţin 5 ani
 Nivel excelent de cunoştinţe şi experienţă solidă demonstrabilă în domeniul contabil şi fiscal al firmei, de minim 5 ani.
 Studii postuniversitare în domeniul Consultanţei Financiare
 Titlu de Expert Contabil emis de către Corpul Experţilor Contabili si Contabililor Autorizaţi din România
 Titlu de Consultant Fiscal emis de către Camera Consultanţilor Fiscali din România
 Nivel avansat de utilizare a pachetului Office.
 Nivel avansat de software contabil (SAGA, CIEL, ESATTO, Clarvission si similare)
 Nivel avansat de limba engleză.
 Este imprescindibilă experienţa în contabilitate, rapoarte şi bilanţuri, domeniul fiscal, trezorerie.

REPREZINTĂ AVANTAJ
 Persoană proactivă, dispusă la angajament şi identificare cu postul pe care îl va ocupa, precum şi cu obiectivele firmei.
 Cunoaştinţe de limba spaniolă
 Angajare imediată


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra imbina experienta, expertiza, managementul activ si cultura creativa. Asiguram clientilor nostri know-how-ul si cunoasterea pietei din Romania pentru a ajuta dezvoltarea unui proiect de succes. Forta companiei APT Resources & Services consta in insasi echipa si in devotamentul ei pentru a oferi de fiecare data cele mai bune performante. Domeniile noastre de specialitate se incadreaza in servicii profesionale de resurse umane, incluzand recrutare & selectie de personal si consiliere in cariera.