Expert asistent

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei

27-08-2007 | EXPIRA LA 26-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei s¿ î¿i aduci contribu¿ia la dezvoltarea domeniului IT&C?
E¿ti interesat de dezvoltarea ta profesional¿?
Ai calit¿¿i de lucru în echip¿?
Dore¿ti s¿ participi la demararea unor proiecte cu impact na¿ional?
οi dore¿ti s¿ lucrezi într-o institu¿ie guvernamental¿?
Te-ai gândit vreodata c¿ po¿i avea ¿ansa de a lucra al¿turi de un ministru?
Daca DA, te asteptam in echipa noastra.
Pentru a aplica pentru acest post va rugam sa urmati indicatiile de mai jos.
Bibliografia necesara pentru concurs se gaseste pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, la adresa www.mcti.ro
Documentele necesare pentru înscrierea la concurs: copia actului de identitate; formularul de înscriere; copia actelor de studii; copia carnetului de munc¿; cazierul judiciar; adeverin¿a care s¿ ateste starea de s¿n¿tate corespunz¿toare; recomandarea de la ultimul loc de munc¿; declara¿ie pe propria r¿spundere care s¿ ateste c¿ nu a desf¿¿urat activit¿¿i de poli¿ie politic¿.
Copiile de pe actele prev¿zute mai sus se prezint¿ înso¿ite de documentele originale, care se certific¿ pentru conformitatea cu originalul de c¿tre secretariatul comisiei de concurs sau în copii legalizate.
Dosarele se depun la sediul Ministerului Comunica¿iilor ¿i Tehnologiei Informa¿iei, Serviciul management resurse umane, pana la data de 17 septembrie 2007.
Informa¿ii suplimentare se pot ob¿ine la telefon 021 - 313.55.35 sau 021 – 3114137.
Concursul se desfasoara dupa urmatorul program:
proba scris¿ - în data de 03.10.2007 - orele 10.00
interviul - în data de 05.10.2007 - orele 10.00


CERINTE

DIREC¿IA GENERAL¿ PENTRU TEHNOLOGIA INFORMA¿IEI ¿I PROGRAME EUROPENE ÎN DOMENIUL IT
COMPARTIMENTUL POLITICI, REGLEMENT¿RI ¿I STANDARDE IT
Studii superioare de lung¿ durat¿, vechime în specialitatea studiilor de cel pu¿in 1 an, s¿ aib¿ cuno¿tin¿e avansate de operare pe calculator; s¿ cunoasc¿ limba englez¿ la nivel mediu (cunoa¿terea unei a doua limbi str¿ine constituie un avantaj), capacitate de a lucra în echip¿, capacitate de analiz¿ ¿i sintez¿, capacitate de adaptare la activit¿¿i specifice, corectitudine ¿i fidelitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea Ministerului Comunica¿iilor ¿i Tehnologiei Informa¿iei este crearea premiselor durabile trecerii la Societatea Informa¿ional¿ în România.

Trecerea la Societatea Informa¿ional¿ este unul din obiectivele strategice ale Guvernului României pentru perioda 2004-2008 ¿i una din condi¿iile de aderare la Uniunea European¿.