Executor Bancar

Raiffeisen Bank S.A.

22-03-2007 | EXPIRA LA 28-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿Pune in executare titlurile executorii apartinand bancii si efectueaza actele necesare in toate formele de executare silita prevazute de Codul de procedura civila si de alte dispozitii legale aplicabile in materie.
¿Notifica actele judiciare si extrajudiciare si comunica actele de procedura specifice etapelor de executare silita.
¿Are atributii de recuperare a debitelor pentru recuperarea pe cale amiabila a creantelor bancare.
¿Aplica masurile asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca in favoarea unitatilor bancii aflate in sfera sa de competenta.
¿Tine evidenta cauzelor executionale pe care le gestioneaza, a termenelor fixate pentru indeplinirea etapelor procedurale si a recuperarilor realizate.
¿Propune, de comun acord cu consilierul juridic, declansarea procedurii de reorganizare judiciara sau faliment impotriva debitorilor la care procedurile executionale obisnuite s-au dovedit infructuoase.
¿Constata starea de insolvabilitate a debitorului, in momentul in care nu se mai identifica alte bunuri urmaribile in patrimoniul acestuia sau cand bunurile urmarite se dovedesc a fi imposibil de valorificat.
¿Intocmeste procesele ¿ verbale de constatare in cazul ofertei reale, urmate de consemnarea sumei de catre debitorul bancii, potrivit dispozitiilor Codului de procedura civila.


CERINTE

¿Studii superioare juridice (obligatoriu licentiat in drept)
¿Minim 1 an experienta pe o pozitie similara
¿Abilitati foarte bune de comunicare
¿Cunostinte bune de operare PC (inclusiv pt programul de legislatie)
¿Abilitati de rezolvare a problemelor
¿Integritate
¿Bune abilitati interpersonale
¿Capacitate de decizie
¿Capacitate de lucru in echipa
¿Orientare catre client
¿Cunostinte de limba engleza


BENEFICII OFERITE

¿ Pachet salarial atractiv, corelat cu expertiza dumneavoastra
¿ Pachet consistent de beneficii
¿ Oportunitati de dezvoltare profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Raiffeisen Bank - Banca ta de incredere
Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.
Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.
Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.
Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele in realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si intreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.