Executive Sous Chef Banqueting - 5 stars hotel Bucharest

G&G Recruitment

12-05-2012 | EXPIRA LA 11-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bucatar sef pentru departamentul de banqueting intr-un hotel de 5 stele din bucuresti - job reference 12011

Angajator: Hotel 5 stele , Bucuresti- Romania
Post Vacant: Executive Sous Chef /Banqueting
Subordonare: Direct Executive Chef si Hotel Manager


CERINTE

postul presupune managementul intregului departament (luarea si simplementarea deciziilor, administratie, costuri, bugete, planificari, etc ) ; cei care au lucrat la acest nivel stiu care este diferenta intre un Sous Chef si Executive Sous Chef
Postul presupune experienta intr-un hotel cu standarde de minim 4-5 stele cu un minim 200/250 camere si un departament de banqueting cu volum foarte mare, engleza nivel bun spre avansat !


BENEFICII OFERITE

Avantaje: dezvoltare in cadrul grupului


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies