Events Sales Manager

Aristocrat Events Hall

15-11-2016 | EXPIRA LA 17-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Prospecteaza piata si identifica noi clienti interesati de serviciile Companiei
- Negociaza si semneaza contracte cu potentialii clienti
- Actualizeaza continuu baza de date cu clientii Companiei
- Dezvolta strategii si tehnici noi pentru o buna pozitionare a Companiei pe piata


CERINTE

- Experienta in vanzari in domeniul organizarii de evenimente private si corporate
- Cunostinte despre piata de profil din Bucuresti
- Abilitati de comunicare, negociere si vanzare
- Abilitati de organizare si prioritizare a activitatii
- Atitudine pozitiva, initiativa si perseverenta


BENEFICII OFERITE

- Salariu fix + bonus
- Mediu de lucru dinamic


DESCRIEREA FIRMEI

Aristocrat Events Hall. Spatiul ideal pentru organizare evenimente private, pregatire petreceri corporate si organizare evenimente speciale.

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

Un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Cinci saloane nunta perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie sau festivitate, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Reteta evenimentului perfect este semnata de Aristocrat Events Hall. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, pregatire petreceri aniversare sau pregatire petreceri corporate, organizare conferinte, seminarii, pregatire lansari de produse, evenimente mondene, expozitii, targuri, concerte live, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard. Iti oferim solutia pentru locatie nunta sau orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.