EU Transport Manager- important furnizor de servicii in domeniul transportului international de marfa

QLT.ro

09-04-2011 | EXPIRA LA 09-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordoneaza şi controleaza activităţile de transport pentru a asigura utilizarea cea mai eficienta a resurselor şi pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate pentru clienţi.
In calitate de Transport Manager, salariatul va fi in subordinea Directorului Comercial, activitatea sa constand in:
Responsabilităţi principale:
1. De personal, directe şi control soferi transport international pentru a se asigura că acestia îşi îndeplinesc responsabilităţile în mod eficient şi ofera un serviciu de înaltă calitate pentru clienţi.
2. Participa la dezvoltarea strategiei companiei de transport pentru a asigura furnizarea de cea mai buna calitate a serviciilor şi pentru a maximiza profitabilitatea companiei.
3. Sa dezvolte şi să menţină bugetul de transport, pe structura de cost km si se asigura că serviciile sunt furnizate la standardele cerute şi în limitele bugetate.
4. Dezvoltarea unei reţele integrate de servicii de transport pentru a se asigura de cea mai bună utilizare posibila a resurselor companiei de transport.
5. Mentine contactul regulat cu clienţii pentru a rezolva orice probleme, identifica si propune noi oportunităţi de afaceri
6. Menţine relaţii armonioase in randul fortei de muncă şi se asigura că toţi membrii personalului subordonat sunt formati în mod corespunzător şi motivati.
7. Dezvolta şi menţine relaţii bune cu agentii clientilor pentru a se asigura că societatea respectă toate cerinţele legale şi reglementările, pentru a consolida reputaţia companiei.
8. Menţine o conştientizare de noi evoluţii în transport pentru a se asigura că societatea continuă să furnizeze serviciul cel mai eficient posibil şi respectă toate normele.
9. Executa comenzile de transport rutier din portofoliul firmei sau obtinute din piata
10. Dezvolta portofoliului de comenzi prin atragerea de noi clienti
11. Urmareste comenzile in executie, colecteaza CMR-urile, inchiderea si livrarea documentelor catre clienti, pana la incasarea c/val. acestora
12. Proceseaza documentele in Tabloul de Bord din ERP, necesare raportarii activitatii zilnice


CERINTE

– Facultate profil tehnic
- Calificări in domeniul transportului rutier de marfuri
– Cel puţin 5 ani de experienţă de gestionare a unei flote de transport international
– Cunoştinţe semnificative a legislaţiei de transport rutier de marfă
- Engleza sau Germana: nivel bun scris,vorbit; Franceza, Italiana: reprezinta avantaj
– Excelente abilitati interpersonale
– Excelente abilitati de negociere.


BENEFICII OFERITE

• pachet salarial motivant;
• posibilitatea de a lucra pentru o companie puternica, stabila;
• posibilitati de dezvoltare profesionala.
Asteptam cv-urile dvs detaliate la cv@qlt.ro; www.qlt.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Raporturile de afaceri promovate de noi implica acceptarea premisei ca singura modalitate de obtinere a succesului este aceea in care toate partile implicate castiga, iar acest succes nu se poate obtine dintr-o simpla joaca.
Valorile noastre sunt: Profesionalism, Inovatie, Calitate.

Consultantii si colaboratorii nostri au diferite specializari, precum: psihologie-sociologie, drept, managementul organizatiei, marketing si relatii internationale. Acestia sunt pregatiti sa initieze, sa deruleze si sa finalizeze orice tip de proiect: recrutare clasica, head-hunting, executive search in toate domeniile de activitate: FMCG, farmaceutic, constructii, domeniul tehnic, IT, turism/hoteluri, auto, media, publicitate, transport, servicii, productie, agricol, imobiliar, bancar etc.

Principala caracteristica care ne defineste ca profesionisti este usurinta de a identifica potentialul unui candidat si de a identifica capacitatea acestuia de a se integra in echipe si de a aduce plus valoare echipelor respective.