Engineer Trainee - Student / Tanar Absolvent Facultate Tehnica : CUPROM SA (Bucuresti, Zalau, Baia Mare)

CUPROM SA ROMANIA

09-07-2006 | EXPIRA LA 15-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- studenti si tineri absolventi ai facultatilor tehnice (electrotehnica, metalurgie - stiinta materialelor, utilaj tehnologic, automatizari, TCM etc.)
- cunostinte de operare calculator (MS Office), Autocad
- participarea in timpul facultatii la sesiunile de comunicari stiintifice sau ulterior la proiecte deosebite reprezinta un avantaj
- bune cunostinte de limba engleza
- motivati in dezvoltarea unei cariere in domeniul tehnic


BENEFICII OFERITE

- oportunitatea dezvoltarii aptitudinilor tehnice si manageriale si a carierei intr-o companie de viitor prin training intensiv si implicare in activitatea tuturor departamentelor
- in cazul schimbarii resedintei, acoperirea costurilor de relocare


DESCRIEREA FIRMEI

CUPROM S.A. ROMANIA este un grup de companii cu capital privat, cu o experienta de lunga durata in domeniul metalurgiei si al metalelor neferoase in general, ocupand un loc strategic pe piata interna a metalelor. Sediul companiei este in Bucuresti, principalele entitati producatoare din cadrul grupului sunt Sucursala CUPROM Baia Mare si Sucursala CUPROM Sucursala Zalau. Produsele finite sunt sarma de Cupru: laminata, trefilata si conductorii de bobinaj.
Din cadrul Grupului fac parte si institutele de cercetare si proiectare IPRONEF Bucuresti si CEPRONEF S.A. Baia Mare.

In prezent selectam studenti si tineri absolventi ai facultatilor tehnice pentru pregatirea viitoarelor generatii de manageri din cadrul companiei.