Engineer

SC NEYSERV INTERNATIONAL SRL

10-02-2011 | EXPIRA LA 16-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilities:

- design water related projects including piping, pumping and treatment solutions
- scheduling material delivery and project completion in time
- participate in technical discussion with clients

No previous experience in the same domain is expected.


CERINTE

We are looking for a team mate having a strong desire to pursue a career in the waste water treatment industry.

Ideal Candidate should have the following attributes :

- degree in Mechanical or Construction Engineering
- strong AutoCad knowledge is a must
- well organized
- self motivated
- able to work as part of a team
- flexibility


BENEFICII OFERITE

Will be discussed during interview


DESCRIEREA FIRMEI

Neyserv International este o companie ce promoveaza tehnologii de mediu cu avantajul experientei acumulate in cei peste 15 ani de activitate.

Principalele noastre interese sunt reprezentate de furnizarea de echipamente mecanice, consultanta in proiectele de dezvoltare si de management al statiilor de epurare importante existente sau aflate in stadiul de constructie la ora actuala in Romania si sustinerea proiectelor in derulare in domeniul alimentarii cu apa si canalizarii apelor uzate.

Neyserv International are ca principal domeniu de activitate protejarea mediului inconjurator, prin furnizarea de solutii personalizate privind metode de obtinere prin tratare a apei potabile, metode speciale de epurare in functie de tipul de apa uzata, menajera sau industriala, cu diferite grade de incarcare, echipamente de pre-tratare, separatoare de grasimi, pompe si accesorii pentru statii de pompare.

Deoarece suntem producatori de statii de epurare, putem furniza clientilor nostrii solutii complete, la cheie, pentru orice tip de apa uzata. Specialistii nostri pot propune rezolvari distincte pentru epurarea apelor poluate industrial, indiferent de tipul de agent poluator.

Avem experienta in purificarea apelor provenite din industria prelucratoare de produse lactate sau din carne, de produse de panificatie, fabrici producatoare de conserve din fructe si legume, tipografii, vopsitorii, fabrici de producere si manipulare detergent si multe altele.

In domeniul epurarii apelor uzate municipale, putem propune diferite solutii de epurare, tehnologiile de tratare a apelor menajere evoluand o data cu dezvoltarea firmei.

Deoarece principalul nostru scop este acela de a oferi solutii cat mai eficiente si fiabile de rezolvare a problemelor din domeniul apelor uzate, ne asiguram ca sistemele pe care le propunem se ridica la cele mai inalte standarde si satisfac si cele mai stricte cerinte de performanta.