Embedded Software Developer for TELECOM (C / Java)

iQuest Consulting

18-04-2007 | EXPIRA LA 18-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un important actor mondial in sectorul serviciilor ingineresti, cu birouri in 24 de tari situate pe 3 continente. Este un partener de preferat al unor mari grupuri mondiale din domeniul telecomunicatiilor, precum Alcatel, France Telecom, Sagem, Vodafone.
In cadrul strategiei sale de dezvoltare in Romania, clientul nostru doreste dezvoltarea unei activitati de dezvoltare software pentru microcontrollere, IN SEDIILE DIN BUCURESTI si SIBIU.
Angajatii noii divizii, ingineri software, vor concepe, codifica, integra si testa aplicatii destinate microcontrollerelor din diverse sistemele de telecomunicatii, in special pentru sectorul GSM:
Principiul de dezvoltare va fi cel al dezvoltarii incrucisate (cross developpement), respectand ciclul de dezvoltare "in V".


CERINTE

Candidatul ideal are o experienta solida in limbaje de programare precum Java, C sau Asamblor precum si in dezvoltarea de aplicatii "in ciclu V"
Cunoasterea limbii engleze este obligatorie, orice cunostinte de limba franceza sau germana constituie un avantaj.
Experienta in sectorul telecomunicatiilor constituie de asemenea un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management si resurse umane. In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii cheie in cadrul organizatiilor lor.