Elite Jobs in domeniul hotelier pentru celebrarea a 10 ani de existenta !

G&G International Recruitment

26-12-2010 | EXPIRA LA 01-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru bucatari, ospatari, receptioneri, cameriste ??? joburi in Hoteluri, Restaurante din tara si strainatate !

Echipa G&G va doreste un 2010 de nota 10 si vine in noul an cu ???cadouri??? de Sarbatori extrem de interesante pentru toate categoriile de aplicanti care-si doresc dezvoltarea unei cariere in industria hoteliera !
Pentru ca implinim 10 ani, incepand cu ianuarie 2010, alaturi de programele de recrutare d??j?? functionale pentru Romania cat si pentru Marea Britanie, va aducem in atentie noi oportunitati de locuri de munca si/sau dezvoltare profesionala in Hoteluri din USA, CANADA si CARAIBE !
Programele noi sunt adresate tuturor categoriilor de aplicanti (atat celor cu experienta, precum si celor fara experienta), in toate departamentele, niveluri de competenta diferita, pe perioade si tipuri de viza diferite ! Informatii detaliate despre programele noi veti putea obtine incepand cu Ianuarie 2010 !


CERINTE

Pana atunci poti urmari anunturile companiei noastre care includ:
- denumirea ELITE JOBS 2009 -2010 si care fac referire la posturi vacante de exceptie din industria hoteliera din Marea Britanie: Sunt oportunitati de angajare in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc).

- denumirea Internship G&G 2010 Romania ??? program care-ti permite acomodarea cu industria hoteliera in cele mai performante hoteluri din Bucuresti , acumularea de cunostinte practice si teoretice prin observatie proprie, posibilitatea formarii intr-un post in concordanta cu abilitatile si aptitudinile tale, posibilitatea angajarii tale pe un post permanent in cadrul companiei noastre sau in cadrul organizatiilor in care se va desfasura progamul de internship !
- denumirea G&G temp staff 2010 Romania ??? program care va permite suplimentarea veniturilor ca extra job (zilnic sau ocazional)


BENEFICII OFERITE

CE VA OFERIM

- Pachet de servicii gratuit: pachet informativ, pachet de consultanta si planificare profesionala; evaluare profesionala si aptitudinala;
- Un process de recrutare simplu si eficient ;
- Un impresionant portofoliu de clienti atent selectionat de-a lungul celor 9 ani de experienta a companiei ;
- Oportunitati de angajare in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc) si paleta larga de oferte din tara si strainatate (Marea Britanie, USA, CANADA, CARAIBE )!

Pentru a-ti inscrie candidatura pe unul din locurile de munca disponibile momentan sau pentru cele care vor fi publicate.

Mai multe detalii despre program puteti afla vizitand siteul companiei noastre www.ihrc.ro sau contactandu-ne telefonic !

Va dorim succes in continuare !!

G&G Recruitment : The place of opportunities for Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management; Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK, USA, CARAIBE, CANADA ???.& soon for Cruise Line Industry and other countries !


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries