ELECTRONISTI DEPANARE & TEHNICIENI TESTARI PC - LOCATIE: OTOPENI

FLAMINGO

02-10-2006 | EXPIRA LA 08-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Depanare echipamente audio-video, TV, monitoare CRT/ LCD;
- Depanare PC/ notebook, testare componente PC;


CERINTE

- Studii medii/ superioare ( domeniul tehnic/ electronic);
- Experienta in depanarea echipamentelor audio-video, monitoare, TV - min. 1 an,
- Cunostinte solide de hardware si abilitatile de depanare PC constituie un real avantaj;
- Responsabilitate, atentie la detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, liderul pietei de IT&C din Romania. Compania detine o retea de 114 de magazine IT şi electronica de consum în Romania, Bulgaria si Serbia, sub brandurile Flamingo si Future Shop, avand o suprafata totala de vânzare de circa 14.000 mp.
Strategia de dezvoltare a activitatii de retail Flamingo urmeaza trei directii majore: dezvoltarea unei retele de retail formata din magazine de mici dimensiuni dedicate comercializarii de aparatura IT si electronica mobila, continuarea dezvoltarii retelei actuale de magazine prin deschiderea unor noi locatii precum si modernizarea si extinderea celor existente si dezvoltarea unei retele de magazine de mare suprafata în care sa fie comercializata, in afara de produsele IT, o gama larga de produse electronice si electrocasnice.
Cifra de afaceri a Flamingo International estimata pentru anul 2005 este de peste 80 de milioane de euro. Situatiile financiare ale Flamingo sunt auditate de PricewaterhouseCoopers.