ELECTRO-MOTOSTIVUITORIST

BM ePayPoint-specializata in Servicii de Leasing

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Electro-motostivuitoristul este responsabil cu stivuirea corespunzatoare a marfii in locurile indicate de seful de depozit/seful de sectie in scopul asigurarii unui acces rapid la aceasta.
- Electro-motostivuitoristul incarca/descarca marfa in/din autovehiculele trasportatoare in scopul asigurarii prezentei acesteia la livrare/depozit.
- Stivuieste corespunzator marfa in depozit/sectia de productie urmand coordonatele sefului de depozit/sefului de sectie pentru a asigura desfasurarea in bune conditii a activitatilor in depozit/ sectia de productie.
- Conduce electro-motostivuitorul in conditii de siguranta in scopul prevenirii accidentelor si desfasurarii in bune conditii a activitatii in cadrul depozitului/productiei.
- Intretine electro-motostivuitorul in bune conditii de functionare si igiena si remediaza problemele tehnice minore ale acestuia in scopul unei bune desfasurari a activitatii.


CERINTE

Pentru unul dintre clientii nostri,companie de renume, producatoare si distribuitoare de bauturi alcoolice, recrutam Electro-Motostivuitorist.

- studii medii
- atestat motostivuitorist
- experienta pe o pozitie similara reprezinta avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

BM ePayPoint are a division of the Barnett McCall family.