ELECTRICIAN INTRETINERE

Grafton Recruitment

21-04-2008 | EXPIRA LA 21-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, o companie multinationala din domeniul oferirii de solutii complete pentru alimentare cu apa, recrutam pentru postul de electrician mentenanta.


CERINTE

- studii minime: bacalaureat sau scoala profesionala in domeniile electric, actionari, automatizari, electricitate auto;
- atestat electrician;
- trasaturi ale personalitatii: serios, ordonat, organizat, calm;
- permis de conducere cat.B
- experienta in domeniu de minim 3 ani (pe mentenanta constituie un avantaj)


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial foarte atractiv: salariu plus asigurare transport.
- program de lucru in ture.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1982, Grafton Recruitment a devenit o firma de renume mondial in domeniul furnizarii de solutii de top in Resurse Umane, inregistrand o crestere impresionanta in ultimii 5 ani de activitate. Reteaua formata din 76 de sucursale operationale acopera in prezent 19 tari, dintre care amintim: Marea Britanie, Irlanda, Chile, China, Cehia, Slovacia, Hong Kong, Ungaria, Polonia, Lituania, Romania, Rusia, Singapore, Portugalia, Franta, Austria, Belgia, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

Oferim in prezent recrutare si selectie de personal permanent sau temporar in aproape toate domeniile de activitate. Pe parcursul dezvoltarii noastre, am construit o impresionanta echipa de specialisti si consultanti cu solide cunostinte si experienta in Finante, Contabilitate si Banci, IT & Telecomunicatii, Inginerie, Administratie, Resurse Umane & Legal, Pharma, Vanzari si Marketing sau plasare de personal temporar. Suntem afiliati mai multor organizatii internationale cu vasta expertiza in domeniu. Grafton Recruitment a primit de doua ori distinctia “Queen?s Award for Enterprise”, decernat? companiilor de top din Marea Britanie.