ELECTRICIAN ATESTAT ISCIR

Karisma Grup

27-01-2009 | EXPIRA LA 26-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Electricianul in Constructii se ocupa in principal cu confectionarea si montajul instalatiilor de paratrasnet si a prizei de pamant, masurarea parametrilor la instalatiile electrice, montajul instalatiilor electrice aferente utilajelor termice si tehnico-sanitare, montajul instalatiilor electrice interioare si exterioare de uz general, remedierea defectiunilor aparute la instalatiile electrice, precum si cu aprovizionarea cu materiale a locului de munca.


CERINTE

Pentru realizarea unei sarcini de munca , electricianul executa actiuni ce trebuie efectuate prin intermediul mijloacelor de productie si in anumite conditii de mediu,pentru realizarea scopului procesului de munca,dupa cum urmeaza :
1.) Isi insuseste precis ce operatie are de manuit , faza ,ori manuire de lucru are de indeplinit,
2.) Face necesarul de material solicitand sa fie aprovizionat la timp cu tot ce este necesar executarii lucrarii,
3.) Raspunde de sculele , utilajele,aparatele,dispozitivele,uneltele etc.pe care le are in primire ,
4.) Intrerupe tensiunea si separa instalatia sau partea de instalatie , dupa caz, la care urmeaza sa lucreze,
5.) Identifica instalatia sau partea din instalatie in care urmeaza a se lucra,
6.) Verifica lipsa tensiunii si legarea imediata a instalatiei sau a partii de instalatie la pamant si in scurtcircuit,
7.) Delimiteaza corespunzator conform N.G.P.M. zona de lucru,
8.) Se asigura impotriva accidentelor de natura neelectrica care ar putea surveni pe parcursul executarii lucrarii,
9.) Verifica integritatea izolatiei ,ingradirilor,starea carcaselor,
10.) Verifica instalatiile de protectie prin legare la nul si/sau legare la pamant,
11.) Verifica echipamentul de protectia muncii,
12.) Executa legaturile la pamant si in scurtcircuit in zona de lucru,
13.) Autorizeaza accesul de lucru cu foc deschis daca lucrarea o impune,
14.) In caz de accident de munca informeaza primul administratorul despre eveniment ,
15.) Are grija la folosirea aparatelor electrice portabile sau fixe sa se conecteze la instalatia de legare la pamant.
16.) Verfica daca schelele de lucru interioare si exterioare sunt instalate pe suprafete nivelate si curate,daca lucrarea de executat presupune schele,
17.) Are grija sa evite concentrarile de materiale si de oameni intr-un singur loc,daca lucrarea este la inaltime,are grija ca materialele sa fie depozitate pentru a nu impiedica accesul si operatiile de transport,
18.) Isi insuseste si respecta prin prelucrarea normelor de protectia muncii regulile de tehnica a securitatii muncii pentru toate lucrarile legate de cele de zidarie si in special regulile generale privind transporturile , functionarea macaralelor care ridica materiale, legarea materialelor si a containerelor la carligul macaralei, intretinerea utilajelor etc.
19.) Formuleaza pentru uzul conducerii observatii si propuneri de natura legislativa,metodologica,procedurala sau organizatorica, atunci cand situatia o impune,
20.) Examineaza legalitatea,regularitatea si conformitatea operatiunilor,identifica risipa si gestiunea defectuasa si fraudele,iar pe aceste baze,propune masuri pentru recuperarea pagubelor si sanctionarea celor vinovati,dupa caz.
21.) Respecta normele de protectia muncii si de sanatate potrivit reglementarilor in vigoare
22.) Respecta Regulamentul de Ordine Interioara si Regulamentul de Functionare al societatii,
23.) Raspunde de intocmirea corecta a sarcinilor conform fisei postului;
24.) Pastreaza confidentialitatea datelor la care are acces;
25.) Rezolva si alte sarcini care cad in sfera sa de activitate , trasate de administratorul societatii sau alta persoana superior ierarhica;


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2005, SC KARISMA GRUP IMPORT – EXPORT SRL este o companie cu capital integral privat romanesc, certificata ISO 9001, specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de aluminiu si PVC, pereti cortina, constructii, geamuri termoizolante si o intreaga gama de amenajari interioare, folosind materiale si sisteme ce corespund celor mai inalte standarde ale calitatii. Aceasta este garantata prin folosirea de materiale certificate ISO 9001 ce ofera cel mai bun raport calitate / pret de pe piata, fiind furnizate de partenerii nostri Alumil, Schuco, Rehau.
Apeland la serviciile Companiei Karisma, veti beneficia de profesionalism, experienta, calitate, promptitudine si seriozitate, oferindu-va privilejul de a va bucura de spatiul pe care vi l-ati dorit - fie ca e vorba de un apartament, de o vila, de un restaurant, de un spatiu comercial, un office building, sau un proiect rezidential de amploare.
Am oferit o atentie deosebita satisfacerii celor mai exigente cerinte, acest lucru atragand marirea numarului de lucrari efectuate si recunoasterea Companiei Karisma de catre beneficiarii sai ca fiind una de elita, acest lucru fiind atestat si de Primaria Sectorului 2 si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti care a inclus Grupul Karisma in Top 10 al firmelor de succes pe 2007.
Calitatea standardelor unei companii, indiferent de domeniu, este data si de membrii echipei. Din acest motiv, Karisma Grup a investit continuu in perfectionarea angajatilor sai, punand de asemenea la dispozitia acestora cele mai performante utilaje ce au adus un plus de valoare activitatii prestate, astfel incat sa obtinem multumirea deplina a beneficiarilor serviciilor noastre. Avem experti in fiecare segment de activitate pe care il oferim, acestia avand pregatirea si abilitatea de a va furniza solutii personalizate, venind permanent in intampinarea nevoilor dvs, prezentandu-va cea mai buna oferta.
Obiectivul nostru este de a continua sa atribuim calitatii cea mai buna valoare, sa respectam cele mai inalte standarde de performanta si profesionalism, sa ne preocupam continuu de dezvoltarea si adaptarea la noutatile domeniului in care activam dar si la cele mai exigente cerinte ale viitorilor clienti, marindu-ne astfel portofoliul.
Principiile care stau la baza activitatii Grupului Karisma sunt: profesionalism, integritate, devotament, cel mai bun raport calitate – pret.