ELECTRICIAN

SC TITAN SA

23-11-2012 | EXPIRA LA 23-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul postului:
Raspunde de buna executare a lucrarilor incredintate, asigurand functionalitatea echipamentelor si utilajelor pentru continuitatea productiei. Este direct raspunzator de repararea si intretinerea utilajelor/echipamentelor de specialitate.

Descrierea postului:
- repara si intretine sistemele electrice ale utilajelor/echipamentelor de specialitate;
- raspunde de instalarea panourilor de distributie, intrerupatoarelor de circuit, prizelor si a altor dispozitive electrice;
- repara si reconditioneaza instalatii electrice;
- mentine si verifica stocul de materilae, piese de schimb si scule necesare desfasurarii activitatii;
- efectueaza toate lucrarile respectand cerintele de calitate impuse prin procedura de lucru si prin instructiunile tehnologice;


CERINTE

- studii medii - profil electric/tehnic;
- experienta profesionala minim 1 an;
- atestat profesional pentru meseria de Electrician;
- disponibilitate de lucru in ture;
- seriozitate, disciplina, adaptabilitate, atentie la detaliu, lucru in echipa;
- capacitate de organizare si planificare, indemanare si precizie;


BENEFICII OFERITE

- salariu in conformitate cu cerintele postului;
- instruiri de specialitate;
- transport asigurat;
- loc de munca stabil intr-o companie multinationala.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. TITAN S.A. este o companie cu o lunga traditie pe piata de morarit si panificatie, fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.

In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare, oferind astazi clientilor sai preparate sanatoase si gustoase precum: paine proaspata, toast, fainuri, cereale, produse congelate si paste fainoase.

In anul 1782 a inceput istoria Grupului Loulis in Grecia, iar in 1999, LOULIS GROUP a intrat pe piata din Romania prin preluarea celor doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures, care prin fuziune au format compania Loulis S.A. In iulie 2007 Loulis S.A si-a schimbat denumirea in TITAN S.A ca urmare a vanzarii pachetului de actiunii grupului GoodMills.

GoodMills Group (Leipnik-Lundenburger Invest AG) a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. GoodMills Group si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.