Electrician

TOP Construct SA

15-09-2006 | EXPIRA LA 21-09-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

O persoana dinamica si responsabila, organizat si disciplinat.
experienta relevanta in domeniu ar fi un avantaj.
Un atestat RTE ar fi excelent!
Citeva responsabilitati ar fi:
- Execută lucrări de dezvoltare ¿ instalare, mutări, desfiinţări instalatii lectrice.
- Este obligat să intervină prompt la defecţiunile apărute în sectorul său de activitate, cât şi în alte sectoare la ordinul şefului său ierarhic.
- Este obligat să întrebuinţeze materialele materialele şi piesele de schimb repartizate numai în lucrările pe care le efectuează.
- Este obligat a recupera şi preda şefului ierarhic materialele şi piesele de schimb uzate.
- Anunţă şeful ierarhic despre modificări în instalaţiile de telecomunicaţii fără forme legale făcute de terţi.
- Anunţă şeful ierarhic despre furturi, distrugeri, deteriorări în instalatiile electrice.
- Este obligat să se îngrijească de buna funcţionare, întreţinere şi curăţenie a instalaţiilor, uneltelor, încăperilor şi locurilor de muncă.
- Este obligat să cunoască şi să respecte instrucţiunile tehnice şi regulamentele privind întreţinerea şi buna funcţionare a instalatiilor electrice.


CERINTE

Lucrarile cistigate de Top Construct la diverse licitatii se desfasoara in toata tara, deci sunt asteptati cei care au disponibilitate pentru delegatii de scurta si medie durata pe santiere. Cautam un barbat cu spirit analitic, organizat, energic, sociabil, adaptabil si cu abilitate de comunicare.


BENEFICII OFERITE

13 salarii/ an, Bonuri de masa, transport gratuit, prime si alte gratuitati.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma mijlocie de constructii -montaj in domeniul telecomunicatiilor. Firma a fost creata in anul 1994 si a ajuns acum la o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an. In viitorul apropiat intentionam sa angajam urmatoarele categorii de personal: electrician, electromecanic, muncitori necalificati- cu intentia de a-i specializa la locul de munca.