EDUCATORI - GRADINITA FUNDATIEI RTC

RTC Holding

16-11-2006 | EXPIRA LA 22-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoanele selectate vor fi responsabile cu supravegherea permanenta a copiilor, atat in incinta gradinitei cat si in deplasarile in oras sau in afara orasului (vizite, calatorii), cu mentinerea igienei si sigurantei copiilor.
De asemenea, intocmeste planul educativ anual/lunar/saptamanal/zilnic si desfasoara activitati in conformitate cu acesta, participa la organizarea si desfasurarea serbarilor.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa aiba o puternica inclinatie catre educatia si dezvoltarea copiilor, rabdare, creativitate, initiativa.
Mai sunt necesare: cunostinte de limba engleza, cunostinte medii operare PC, mail, internet.
Experienta anterioara nu este obligatorie (dar poate constitui un avantaj) daca va place sa lucrati cu copiii.
Mai sunt necesare: studii de specialitate (liceu pedagogic si/sau facultate de pegagogie), cunostinte avansate de limba engleza, cunostinte medii operare PC, mail, internet.


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial foarte atractiv, mediu de lucru profesionist, alte beneficii.


DESCRIEREA FIRMEI

Pe o piata dominata de companii multinationale, RTC Holding reprezinta unul din putinele grupuri comerciale mari in proprietate romaneasca, un holding cu mai mult de 65 de companii, lider pe zona de birotica-papetarie(Office Express), cargo-curierat(TCE) si retail produse media(Diverta).
Pentru RTC Holding, 2005 a insemnat aniversarea a 15 ani de activitate pe piata romaneascasi o strategie de expansiune puternica pe mai multe segmente de piata printr-o politica de achizitii spectaculoase: Grupul Best, Sistec, Simtech Datacom, ProCa si nu in ultimul rand distribuitorul de carte ProNoi.
RTC Holding a infiintat, in prima jumatate a anului 2005, Fundatia RTC, care isi are ca scop cresterea nivelului de cultura si civilizatie al societatii in care traim. La fel de importanta este si componenta de identificare si sprijinire a copiilor cu potential, dar lipsiti de posibilitati materiale.
In 2006 Fundatia RTC a implicat in proiectele sale mii de copii din toata tara. O recunoastere a lucrului bun realizat pana acum de catre Fundatie a venit din partea gigantului american ORACLE. Pe 11 aprilie s-au stabilit primele conditii ale unei program adresat bineinteles copiilor, in care Fundatia RTC si Oracle Romania sunt parteneri. Aceasta actiune se adreseaza copiilor cu varste intre 8 si 19 ani si are ca tema comunicarea online prin intermediul calculatorului. Se numeste ¿think.com¿ si se va desfasura in spatiile IT din magazinele Diverta.