educatoare minim 3 ani experienta

mariposa kids

15-03-2013 | EXPIRA LA 17-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- sustine activitatea pentru o grupa baby (2-3 ani) sau o grupa eterogena 3-6 ani.


CERINTE

- experienta minim 3 ani in educatie prescolara
- studii de specialitate
- limba engleza nivel ridicat


BENEFICII OFERITE

- cursuri de perfectionare profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Copiii invata sa fie oameni mari atunci cand se joaca, atunci cand exploreaza lumea din jur, atunci cand plang si cand rad, atunci cand invata sa-si imparta jucariile si cand se opresc din drum si aplauda entuziasmati o furnica care a reusit sa se suie pe o piatra. Copiii invata intr-un mod simplu si firesc sa fie oameni mari, responsabili si competenti, empatici si constienti de propria lor valoare, dar, pentru aceasta, au nevoie de sprijinul nostru, de respect din partea celorlalti si, cel mai important, au nevoie de dragoste si libertate.
Copiii au nevoie și de o curte cu copaci si iarba, au nevoie sa alerge prin ploaie (cu pelerina, da, da) si sa faca plici-plici in baltoace, au nevoie sa se joace cu bulgari cu zapada si au nevoie de noroi pe ghete. Copiii au nevoie de mancare simpla si naturala, au nevoie de adulti care sa ii indrume bland, dar ferm, si care sa le cultive abilitatile si talentele innascute. Copiii au nevoie sa fie intelesi, acceptati si sa simta ca fac parte dintr-o familie. Iar daca aceasta familie are cateva zeci de membri, cu atat mai bine.
Cu aceste ganduri am pornit in cautarea unei gradinite pentru fetita mea de trei ani si jumatate. Si, pentru ca uneori viata este mai generoasa decat ne asteptam noi, am avut norocul si puterea ca pana la urma sa fondez chiar eu aceasta gradinita. Cand va fi ea gata? Ei bine, Mariposa Kids nu va fi niciodata gata, se va construi zilnic prin prezenta copiilor, a educatorilor si a parintilor.