Educatoare limba engleza gradinita

SHAKESPEARE TEAM SRL

03-07-2008 | EXPIRA LA 09-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Educatoare gradinita limba engleza "Happiness", prima gradinita particulara infiintata in Bucuresti, cu o experienta de peste 18 ani.
Va rog pentru informatii suplimentare si pentru programarea la un interviu sa contactati directoarea gradinitei Happiness- d-na Augustina Crisan la
tel. 250 99 09.


CERINTE

- cunoasterea limbii engleze
- abilitati de comunicare si rabdare
- abilitati de prezentare
- atitudine pozitiva
- iubire si devotament in lucrul cu copiii


BENEFICII OFERITE

- salariul se negociaza la interviu
- mediu de lucru placut si pozitiv


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul de limbi straine Shakespeare

Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine.

Shakespeare School este un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile, dar totusi indeajuns de mic incat sa acorde o atentie deosebita nevoilor fiecarui cursant in parte.

Noi nu facem parte dintr-o franciza sau un lant de scoli, ceea ce ne permite o abordare mult mai personala a angajatilor, oferind fiecaruia in parte o atentie individuala

Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare (dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board) am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine, prin lucrul in grupe sau in perechi. Pentru o eficienta maxima, numarul de cursanti in grupa este de 5 maxim 10.
Secretul succesului nostru? Entuziasm, calitate, flexibilitate si inovatie!