EDITOR@BLOOMBIZ.RO

Vodanet Media

12-04-2007 | EXPIRA LA 04-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bloombiz.ro isi propune sa devina un portal de referinta pentru domeniul economic si de afaceri prin imbunatatirea continua a continutului si serviciilor oferite utilizatorilor.
In acest moment echipa Bloombiz.ro este in cautarea unui jurnalist talentat care sa ocupe pozitia de:

EDITOR
Ne dorim o persoana extrem de motivata si pasionata de dezvoltarea unei cariere de jurnalist, care sa sa se alature obiectivului nostru de a oferi continut de calitate celor care ne viziteaza site-ul.


CERINTE

- Creativitatea, proactivitatea, abilitatile de lucru independent si stapanirea excelenta a gramaticii limbii romane sunt calitati pe care noul nostru coleg trebuie sa le posede.
- Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala la nivel avansat este absolut necesara.
- Daca ai experienta de cel putin 1 an de redactare de articole despre domeniul economic si crezi cu pasiune in viitorul jurnalismului online te asteptam sa vii alaturi de noi.
- Studiile de economie sau jurnalism reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Daca esti o persoana energica, dornica de a invata lucruri noi, care adora provocarea si isi doreste sa se dezvolte intr-un mod original si lipsit de constrangerile unui job traditional, atunci te asteptam in mijlocul echipei Vodanet.


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor in Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a invata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, in care specialistii sunt in formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atat cat este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.