Economist - responsabil tablou incasari-plati-relatii bancare

S.C. ICME ECAB S.A.

09-11-2005 | EXPIRA LA 13-11-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Departamentului Financiar, economistul responsabil tablou incasari-plati-relatii bancare va avea urmatoarele atributiuni principale de serviciu: va intocmi zilnic tabloul disponibilitatilor banesti si scadentarul platilor, indicand prioritatile la plata; va supune spre aprobare tabloul intocmit si va executa operatiunile aprobate (plati interne si externe, depozite, trageri din credite, etc.); va intocmi rapoarte financiare analitice privind clientii si furnizorii.


CERINTE

Licentiat al unei facultati economice, de preferat cu specializarea finante-banci, contabilitate si informatica de gestiune.
Excelente cunostinte de limba engleza scris, citit, vorbit.
Reale performante in utilizarea PC.
Domiciliu stabil in Bucuresti, de preferat in apropierea sediului companiei (punct de reper Statia de Metrou Republica.
Disponibilitate pentru un ritm sustinut de lucru la un inalt nivel de profesionalism, programul de lucru fiind de luni pana vineri intre orele 8-16,30.


BENEFICII OFERITE

Angajatul nostru va beneficia de contract de munca pe durata nedeterminata, cu perioada de proba 30 de zile, si de un concediu de odihna de 21 zile lucratoare pe an, avand garantia deplinei seriozitati in privinta raporturilor juridice de munca, respectiv: salariu motivant platit integral si la timp prin cont bancar, cu plata catre bugetele publice a tuturor obligatiilor aferente. Angajatul nostru va beneficia de o continua planificare si dezvoltare a carierei un pas important in acest sens fiind programul de initiere in sistemul ERP-SAP R3.