ECONOMIST-CONTABIL

TBI Leasing IFN SA

28-12-2011 | EXPIRA LA 28-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa verifice si sa analizeze corectitudinea inregistrarilor contabile ce stau la baza intocmirii balantei contabile.
- Sa efectueze inregistrarile contabile complexe si/sau exceptionale, precum si inregistrarile contabile aferente inchiderilor lunare/anuale.
- Sa urmareasca existenta contractelor incheiate cu partenerii (clienti, furnizori, banci etc) si respectarea prevederilor contractuale din punct de vedere financiar-contabil.
- Sa completeze Registrul Jurnal, Registrul Inventar, Registrul de Evidenta Fiscala.
- Sa sustina activitatea departamentului prin analiza asupra conturilor din balanta companiei si prin analiza veniturilor si cheltuielilor.
- Sa participe activ la controlul exercitat asupra activitatii contabililor junior atat din punct de vedere financiar-contabil, cat si legislativ.
- Sa pregateasca declaratiile catre autoritatile fiscale


CERINTE

- Absolvent licentiat al unei Universtitati cu profil economic;
- Experienta minim 5 ani in domeniul financiar ,de preferinta in IFN;
- Experienta de minim 2 ani intr-o pozitie de Contabil Senior, in care sa fi avut ocazia sa analizeze financiar-contabil si legislativ activitatea companiei pana la nivel de balanta si/sau bilant;
- Cunostinte foarte bune ale unei limbi straine de circulatie internationala;
- Cunostinte foarte bune de MSOffice;
- Cunoastere softului Charisma constituie un avantaj

Profil:

- Foarte bune cunostinte profesionale financiar-contabile specific IFN;
- Bun cunoscator al legislatiei fiscale;
- Capacitate de comunicare;
- Capabil de a lucra cu date limite, sub stres, program prelungit;
- Personalitate integra;
- Capacitatea de a avea atentie distributiva.


DESCRIEREA FIRMEI

Prezenta in Romania din 2002, TBI Leasing face parte din grupul financiar olandez TBIH Financial Service Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est.
Fiind o prezenta semnificativa pe piata de leasing din Romania, TBI Leasing ofera servicii financiare de inalta calitate si dispune de o retea proprie de sucursale in cele mai importante regiuni ale tarii.

Avand o echipa cu o bogata experienta in operatiuni de leasing la conducerea firmei, TBI Leasing a reusit sa construiasca parteneriate strategice cu furnizorii, societati de asigurare si bancile, cu scopul de a oferi un pachet complet de servicii.

In TBI Leasing dorim sa cream parteneriate puternice cu angajatii nostri, intrucat consideram ca reprezinta cea mai importanta resursa a noastra; punem pret pe creativitate, inovatie si dinamism. Cautam persoane care au o gandire inovativa, ofera perspective unice si gasesc solutii ingenioase pentru clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati www.tbileasing.ro