ECONOMIST

BRIARIS IND SA

11-10-2009 | EXPIRA LA 17-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de economist in cadrul Briari's Ind. face parte din departamentul financiar contabil al punctului de lucru Bucuresti. Acesta implica urmatoarele activitati:
- evidenta contabila a gestiunii cantitativ valorice a stocului auto
- operarea in programul de contabilitate a facturilor de intrare a marfurilor din import, pieselor, serviciilor si consumabilelor
- intocmirea si depunerea declaratiilor si a impozitului pe salarii pentru PL Bucuresti
- urmarirea compensarilor clienti / furnizori
- operarea extraselor de cont, efectuarea de plati catre furnizori
- operarea avizelor de transfer marfa intre punctele de lucru
- inregistrarea bonurilor de consum si a garantiilor in programul de contabilitate
- intocmirea si verificarea lunara pentru obtinerea balantei de verificare


CERINTE

Comapania Briari's Ind. este in cautarea unui specialist in contabilitate, o pesoana cu experienta de minim 4 ani in aceasta arie de activitate.
Sunt necesare studiile superioare finalizate in domeniul economic si cunoasterea unui program de contabilitate (avantaj WIZCOUNT).
Apreciem persoanele orientate catre obiective, cu initiativa si motivate pentru dezvoltarea din punct de vedere profesional.


DESCRIEREA FIRMEI

BRIARI\\\'S IND, societate cu capital 100% romanesc, este din anul 1994 unul din cei mai importanti Dealeri autorizati ai marcii Iveco, care activeaza cu succes in multe zone importante ale Romaniei, prin sediile de la Craiova, Rm.Valcea, Cluj si Bucuresti, din anul 2008, societatea fiind trecuta la categoria \"Mari Contribuabili\", datorita cifrei de afaceri care a trecut pragul de 50 milioane de euro.

Briari\'s Ind S.A este certificata in domeniul calitatii EN ISO 9001 2008, prima certificare intrand in vigoare in anul 2005, avand ca domeniu de activitate \"Comercializarea autovehiculelor si asigurarea service-ului in garantie si post garantie\".

Pentru ca sloganul nostru este \"Solutii pentru profesionisti\", Briari\'s Ind. ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate prin personalul bine pregatit pe fiecare nisa de activitate si prin tehnologiile de ultima generatie din dotare.

Pentru a vizualiza toate posturile disponibile in cadrul SC Briari\'s Ind. SA, accesati siteul nostru:
www.briaris.ro, sectiunea Cariere.