Economist

Curiero International SRL

05-06-2006 | EXPIRA LA 11-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Verificarea extraselor de cont pentru incasarile de rambursuri si completarea bazei de rambursuri cu aceste incasari
Efectuarea zilnica a OP-urilor
Culegerea de informatii privind chitantele si depunerile de rambursuri din deconturi si introducerea acestora in baza de rambursuri
Urmareste evidenta modificarilor de ramburs
Emite lunar OP-uri pentru taxa de ramburs
Tine evidenta OP-urilor si a extraselor de cont pentru contul de rambursuri


CERINTE

Absolvent studii superioare
Cunostinte bune PC (MS Office, Outlook, Internet Explorer)
Persoana dinamica si motivata
Abilitati de comunicarea interpersonala


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant
Instruire profesionala continua
Sansa unei cariere reale
Colectiv tanar si dinamic
Cultura organizationala puternica


DESCRIEREA FIRMEI

CINE ESTE CURIERO?

Câtiva întreprinzatori români au creat o puternica retea nationala care ofera solutii de curierat în sistemul door-to-door. Compania de curierat rapid Curiero a construit si testat o retea nationala de curierat în sistemul door-to-door care asigura livrarea oricarui obiect în 24 ore.

Curiero depaseste stadiul de simplu transport al coletului din orasul A în orasul B sau comuna C. În functie de multitudinea, greutatile si fragilitatea obiectelor trimise, exista pachete de solutii personalizate pentru fiecare gen de nevoie, pentru fiecare client.

Curiero dispune de o retea de 60 de agentii în marile orase din tara, de un parc auto adaptat nevoilor de transport si de o structura a rutelor si a depozitelor inovatoare pentru România.

CUM ESTE CURIERO?

* flexibil - ridicarea coletelor se face între orele 07:00 si 19:30 iar livrarea se asigura în 24 de ore. În cazuri de urgenta, contra unei taxe suplimentare, se poate asigura
livrarea în aceeasi zi sau pana cel târziu a doua zi la ora 10:00.

* sigur si de încredere - în afara de un control riguros exercitat de oamenii din retea si a respectarii cu strictete a procedurilor interne, Curiero foloseste serviciile societatilor de asigurari Allianz si Unita pentru asigurarea coletelor de valoare.

* comunicativ, transparent - ofera permanent solutii care scutesc clientul de orice stres în timpul desfasurarii livrarilor. Acesta poate monitoriza si evalua proiectele în orice moment.