Economist

emirom

16-05-2007 | EXPIRA LA 15-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

ECONOMOST-CONTABIL, CU BUNE CUNOSTINTE DE CONTABILITATE- de la intocmire documente primare pana la introducere in soft spaceializat, prezenta agreabila, cunoasterea limbii engleze si a unui program de contabilitate reprezinta un avantaj.

Departamentul financiar, economist care sa urmareasca soldurile furnizori, emitere - urmarire op-uri/BO, facturi furnizori, realizare de diverse situatii si evidente financiar-contabile, relatia cu bancile.


CERINTE

- cunostinte foarte bune PC;
- prezenta agreabila;
- cunoasterea limbii engleze si a unui program de contabilitate reprezinta un avantaj


BENEFICII OFERITE

LUCRU IN CADRUL UNEI ECHIPE DE PROFESIONISTI UNDE SE POT ACUMULA INTR-UN TIMP SCURT FOARTE MULTE CUNOSTINTE DIN DOMENIU. PROGRAM LEGISLATIV PUS LA DISPOZITIE PE PROPRIUL COMPUTER-IN CONTINUA UPEGRADARE. PRIME SARBATORI, CONCEDIU DE ODIHNA EFECTUAT INTEGRAL PE PARCURSUL ANULUI-PROGRAM DE LUCRU 5 ZILE/SAPTAMANA.


DESCRIEREA FIRMEI

Societate in plina dezvoltare care face parte dintr-un grup ce activeaza in U.E., cu mai multe parti afiliate pe teritoriul Romaniei. Domeniile de activiatate ale societatilor din grup sunt diverse in principal cele ce apartin domeniului constructiilor si al investitiilor in imobiliare, dar nu numai.