Echipa Venchi se mărește

S.C. Francesco Conte Com S.R.L

01-02-2014 | EXPIRA LA 03-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cioccogelateria Venchi te vrea în echipa ei!
Ești o persoana ambițioasă, serioasă și dornică de o experiență unică in vanzarea celor mai fine produse de ciocolată și înghețată?Cauti un loc de munca cu program flexibil? Iti place sa relationezi cu clientii? Inseamna ca locul tau este langa noi.
Cu o tradiție de peste 130 de ani în producția de ciocolată și înghețată, Venchi este recunoscut pentru combinația de gusturi și arome cu materii prime de calitate. Cacao de Criollo și Forastero, alune de padure de Piedmont, fisticul și portocala sunt doar câteva dintre ingredientele care fac gustul produselor Venchi unic.
Ce zici? Ți-ar plăcea? Atunci așteptam CV-ul tău pe adresa de email anca.anastasiu@venchi.com.ro pentru a ne cunoaște mai bine.


CERINTE

-experienta in vanzari poate constitui un avantaj
-atitudine pozitiva si entuziasta


DESCRIEREA FIRMEI

Venchi a luat nastere in Torino in 1878, cand tanarul Silvano Venchi a deschis primul sau laborator de cofetarie. Venchi spune povestea in care protagonist absolut este gustul autentic italian. Calitatea, prospetimea, specializarea si cultura sunt valorile care au dat nastere retetelor unice, in care ingredientele naturale se transforma intr-o experienta a gustului.