Echipa de vanzatori - Fashion House ,Militari

GVA Grimley Outlet Services

17-11-2008 | EXPIRA LA 23-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Multe dintre aceste 70 de companii va ofera locuri de munca in magazinele lor. Asadar, daca sunteti interest sa lucrati pentru una dintre aceste marci de renume, puteti trimite CV-ul dumneavoastra catre GVA Grimley Outlet Services cu sediul in Londra - compania care asigura managementul operational al centrului.

Va rugam sa trimiteti datele dumneavoastra impreuna cu CV-ul prin e-mail, in atentia Mr Cezary Poltorak, la adresa Outlet.Recruitment@gvagrimley.co.uk.

Companiile interesate in aplicatia dumneavoastra va vor contacta direct. Interviurile vor avea loc in Bucuresti.


DESCRIEREA FIRMEI

Fashion House Outlet Centre se va deschide in Militari (vis-à-vis de Carrefour Militari) in 26 Noiembrie. Este inceputul unei noi categorii de retail in Romania –sectorul Outlet Centre, un nou tip de centru comercial, unde marile companii producatoare de imbracaminte vand surplusul de marfa de cea mai buna calitate cu reduceri impresionante de pret, direct catre cumparatori. Linia 236 a RATB face deja legatura cu parcul comercial unde se afla Fashion House.

Peste 70 de firme mari se pregatesc sa-si deschida magazine de tip outlet in Fashion House, printre care: Benetton,Adidas, Puma, Mango, Levis si Timberland.