Echipa DAda se extinde. Cautam coleg pentru postul de BUCATAR!

DaDa Restaurant

13-04-2017 | EXPIRA LA 15-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

BUCATAR
Echipa DAda se extinde. Cautam coleg pentru postul de BUCATAR!
Principalele responsabilitati ale viitorului coleg sunt:
• Supraveghează și controlează procesul tehnologic de fabricație și respectarea retetarului;
• Organizează operațiunile specifice zonei de bucătărie și echipei de bucătari;
• Conduce corect gestiunea compartimentului bucătărie și colaborează cu celelalte compartimente;
• Participă la întocmirea și conceperea meniului, cu idei și opinii personale asupra rețetelor;
• Se asigură că standardele sunt menținute conform regulamentelor interioare și a legislației în vigoare;
Cerinte :
• Experiență de minim 3 ani într-o poziție similară;
• Cunoștințe de tehnici culinare, procese tehnologice, standarde HACCP;
• Disponibilitate la program de lucru în ture.
Aptitudini cautate :
• Abilități de organizare, orientare către rezultate;
• Inițiativă și flexibilitate, creativitate și simț practic în derularea activității;
• Foarte bune abilități de comunicare si relaționare cu oameni, lucru în echipă;
• Personalitate deschisă, puternică, valori stabile;
• Proactiv, capabil să găsească soluții;
• Creativ, cu inițiativă, optimist.
Beneficiile pe care le oferim:
• pachet salarial atractiv corelat cu performanta;
• mediu de lucru profesionist;

Program Full Time
Vino sa ne cunosti! Restaurantul DAda se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului pe strada Str. Matei Voievod 94 bis
(colt cu Str. Agricultori)
Contacteaza-ne la 0786 386 435


CERINTE

Principalele responsabilitati ale viitorului coleg sunt:
• Supraveghează și controlează procesul tehnologic de fabricație și respectarea retetarului;
• Organizează operațiunile specifice zonei de bucătărie și echipei de bucătari;
• Conduce corect gestiunea compartimentului bucătărie și colaborează cu celelalte compartimente;
• Participă la întocmirea și conceperea meniului, cu idei și opinii personale asupra rețetelor;
• Se asigură că standardele sunt menținute conform regulamentelor interioare și a legislației în vigoare;
Cerinte :
• Experiență de minim 3 ani într-o poziție similară;
• Cunoștințe de tehnici culinare, procese tehnologice, standarde HACCP;
• Disponibilitate la program de lucru în ture.
Aptitudini cautate :
• Abilități de organizare, orientare către rezultate;
• Inițiativă și flexibilitate, creativitate și simț practic în derularea activității;
• Foarte bune abilități de comunicare si relaționare cu oameni, lucru în echipă;
• Personalitate deschisă, puternică, valori stabile;
• Proactiv, capabil să găsească soluții;
• Creativ, cu inițiativă, optimist.


BENEFICII OFERITE

Beneficiile pe care le oferim:
• pachet salarial atractiv corelat cu performanta;
• mediu de lucru profesionist;