Documentarist ordonare Logistica

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A.

29-08-2007 | EXPIRA LA 28-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noul nostru coleg din Departamentul Logistica va contribui la solutionarea problemelor operative, asigurand procesarea si satisfacerea adecvata si la timp a comenzilor.Activitatile zilnice vor include:
- intocmirea avizelor de insotire marfa dupa pregatirea comenzilor fizice de catre lucratorii din depozit
- intocmirea documentelor de retur marfa
- preluarea comenzilor de la punctele de lucru ALUMIL


CERINTE

-Studii medii
-Persoana organizata si ordonata, axata pe detalii
-Constiinciozitate, punctualitate, promptitudine
-Experienta in domeniul intocmirii de documente insotitoare de marfuri in vederea livrarii(operare comenzi, intocmire avize de insotire marfa, etc.)

-Cunostinte bune de utilizare PC (Microsoft Office, aplicatii informatice specifice desfasurarii activitatii)


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul ALUMIL, cu o istorie de 25 de ani, este unul dintre cele mai mari grupuri europene de extrudare a aluminiului si de productie a profilelor din aluminiu (Nr. 1 in Grecia din anul 2000). Grupul se distinge prin propriile centre de productie, retele extinse de distributie si vanzare (25 de filiale care acopera vanzarile si reteaua de distributie pe 45 de piete diferite din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii).
Grupul detine 8 fabrici moderne in Grecia, una in Romania si una in Bulgaria, iar alte 3 sunt in proces de construire.

1997 este anul infiintarii subsidiarei ALUMIL ROM INDUSTRY, companie care importa si comercializeaza o gama variata de sisteme de profile din aluminiu, accesorii aferente acestor sisteme, masini-unelte si scule specializate utilizate in tamplaria din aluminiu, usi de interior si paneluri ornamentale din aluminiu pentru usi de exterior.

ALUMIL ROM INDUSTRY detine o instalatie de vopsire în câmp electrostatic cu o capacitate de 270 tone pe luna si o instalatie pentru productia de profile cu bariera termicã de 3.000 tone pe an. De asemenea Alumil are cea mai mare retea nationalã de distributie cu puncte de vânzare în 23 de orase, insumând peste 80,000 mp de teren si 26,000 mp de amplasamente industriale si birouri.

ALUMIL ROM INDUSTRY are 300 de angajati, numarul fiind in crestere datorita dinamicii organizationale.