Distribuitor Independent

VIP Group

15-02-2010 | EXPIRA LA 21-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra este o companie noua, cu sediul central in Rusia si este deschisa in numai 20 de tari in lume printre care si Romania.

Domeniul de activitate principal este distributia de suplimente naturiste si cosmetice cu ingrediente active naturale 100%.

Conform planului nostru de marketing, care in total este de 56%, cumulat cu un discount de 40% pentru distribuitori veniturile dumneavoastra se pot rotunji considerabil.

In plus, o alta atributie a proiectului este de construirea unei retele de distribuitori, de a o coordona si impulsiona pentru a duce mai departe ideea. Beneficiul fiind comisionul cumulat din retea, conform planului de marketing. Reteaua este infinita, dezvoltarea dumneavoastra profesionala fiind nelimitata. In plus produsele pot fi redistribuite catre tertii consumatori.

NU EXISTA INVESTITII INITIALE. NU SUNT PERCEPUTE TAXE DE INSCRIERE SAU PLATI DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA.


CERINTE

Ambitie, automotivare, initiativa cumulate cu lucrul in echipa, abilitati coordinative, rabdare si devotament.

Dupa o perioada de 10 luni de inactivitate contractul este suspendat automat fara nici o taxa aditionala. De asemenea inactivitatea sau retragerea este numai la alegerea dumneavoastra.


BENEFICII OFERITE

Beneficii: Training constant, Excursii anuale gratuite(daca se ajunge la o anumuita calificare), diferite oferte speciale si oferte bonus.

PLATA SE VA FACE IN FUNCTIE DE COMISIONUL CUMULAT DIN RETEA IN PRIMUL RAND, DAR SI DIN REDISTRIBUTIA EFECTIVA DE PRODUSE.

Site-ul companiei unde aflati mai multe detalii: http://www.vipgroup.ro/

In fiecare Luni (lb romana) si Marti (lb engleza) (in fiecare saptamana) de la ora 21:00 se vor tine prezentari ale ofertei online pe site-ul: http://kudirkayte.vip.ivocalize.net/?p=0

Informatii la numarul de telefon 0744106572.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de Network Marketing