DIRECTOR ZONAL VANZARI - BUCURESTI

Tabco Campofrio SA

30-10-2008 | EXPIRA LA 05-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Raspunde de atingerea obiectivului lunar (vanzari, cantitativ, sortimental, valoric, pret mediu net) pe zona de responsabilitate pentru clientii societatii (TT - Traditional si IKA – International Key Accounts/Clienti Speciali), in conditiile respectarii politicii comerciale a societatii.
2. Contacteza clientii din portofoliu si prospecteaza piata pentru promovarea produselor si a imaginii companiei in aria geografica de responsabilitate.
3. Stimuleaza cererea si vanzarea produselor companiei catre clientii deja existenti si catre clientii noi, in vederea atingerii cantitative si calitative a obiectivelor de vanzare ale departamentului;
4. Negociaza termenele si conditiile contractelor;
5. Impreuna cu Directorul Regional organizeaza si coordoneaza activitatea membrilor echipei de vanzari prin stabilirea: planului zilnic de vinzare, planului zilnic de incasare, planului zilnic de vizite la clienti si verificarea modul de indeplinire de catre agenti a obiectivelor stabilite.
6. Urmareste zilnic situatia vinzarilor, incasarilor, soldurilor pe depozit si dimensionarea corecta a cantitatilor de marfa livrate clientilor.


CERINTE

- experienta in vanzari minim 3 ani in domeniul FMCG;
- experienta in coordonarea unei echipe de vinzari;
- orientare spre obtinerea de rezultate si spre client;
- abilitati foarte dezvoltate de comunicare si negociere;
- abilitati de motivare a membrilor echipei de vanzari;
- cunoasterea pietei locale;
- permis conducere (B)


DESCRIEREA FIRMEI

Campofrio este o companie internationala de produse alimentare. Grupul Campofrio detine fabrici in 8 tari, de pe 3 continente, si ofera produsele la peste 250 milioane de consumatori din peste 45 de tari.