Director Vanzari pe Produs

Soceram SA Bucuresti - Sucursala Doicesti

27-12-2009 | EXPIRA LA 02-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati: promoveaza gama de produse din portofoliul SOCERAM, preia comenzile si gestioneaza portofoliul de clienti. Planifica abordarea clientilor/intalnirile/identificarea nevoilor clientilor/prezentarile de produse/finalizarea contractelor/solutionarea constructiva a obiectiunilor. Trimite rapoarte saptamanale si lunare cu privire la activitatea sa si a concurentei zonale. Formeaza si intretine baza de date - clienti, gestioneaza bugetele alocate si aplica standardele stabilite. Implementeaza politica comerciala SOCERAM, in relatia cu clientii. Propune planuri de actiune pentru imbunatatirea politicii comerciale SOCERAM si majorarea cifrei de afaceri / zona alocata. Identifica noi oportunitati de afaceri.


CERINTE

Calificari: studii superioare (de preferat inginer constructor); constituie avantaj experienta in domeniul constructiilor, cursuri de tehnici vanzari si comunicare.
Competente: experienta in vanzarea materialelor pentru constructii, profesionist, portofoliu de clienti, utilizare PC (Microsoft Office),
Abilitati: dinamic, bun negociator, orientat catre clienti, deschis, comunicativ, atentie la detalii
Aspect: placut - bussines


BENEFICII OFERITE

Beneficiile salariale se compun din: salariu fix, comision din vanzari si bonuri de masa.
Beneficii profesionale: cursuri de perfectionare profesionala.
Logistica alocata: compania pune la dispozitia DVZ autoturism, laptop, telefon mobil si PCMCI Vodafone (card internet mobil). elaborarea planului de vanzari in concordanta cu politicile firmei si implementarea lui.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Soceram S.A. este producator traditional de materiale de constructii: BCA, caramida DUROTHERM, profile metalice pentru gipscarton, gleturi si adezivi, cu experienta de peste 40 de ani!
Pentru detalii consultati site-ul: www.soceram.ro