Director Vanzari

Hill International Romania

09-05-2008 | EXPIRA LA 08-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prin implicarea dumneavoastra directa in procesul de vanzare, precum si in activitatile legate de marketing, veti mentine si dezvolta relatii comerciale de succes cu intreaga retea de clienti ai companiei si veti contribui astfel semnificativ la dezvoltarea afacerilor companiei in Romania. Aceasta presupune urmarirea intregului proces, de la dezvoltarea produselor cu clientii, ofertare si comunicare catre unitatile de productie pana la acordare de asistenta post-livrare.

Veti asigura o permanenta monitorizare a politicii competitorilor si veti fi implicat in definirea si aplicarea unor strategii eficiente, adecvate evolutiei pietei de profil in colaborare cu managementul local si cel international.

Veti avea responsabilitatea coordonarii, motivarii si dezvoltarii departamentului de vanzari si a retelei de distributie din Romania. De asemenea, printre responsabilitatile dumneavoastra se numara si pregatirea de rapoarte catre managementul direct localizat in Romania si in Austria. Veti fi de asemenea in contact permanent cu unitatile de productie ale companiei in vederea urmaririi comenzilor de produse industriale, care pot fi atat standard cat si customizate conform cu solicitarile clientilor.


CERINTE

Aveti studii universitare in domeniul tehnic, in mod ideal completate de cunostinte economice. Aveti de asemenea experienta relevanta in vanzari catre domeniul industrial din Romania.

Aveti abilitati de conducere si sunteti orientat catre client si ob?inerea de rezultate in vanzari. Diplomatia, capacitatile excelente de comunicare si de organizare reprezinta atuurile dumneavoastra in confruntarea cu situatiile tehnice complexe ce pot aparea in activitatea desfasurata. Dinamismul, entuziasmul, perseverenta si gândirea pozitiva sunt atributele prin care va evidentiati.

Fluenta in limba engleza (limba germana reprezinta un avantaj) si disponibilitatea de a calatori reprezinta conditii importante pentru aceasta pozitie.


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru, lider mondial in producerea si comercializarea de produse si solu?ii tehnice inovatoare pe baza de polimeri, isi dezvolta in prezent echipa din Romania si cauta un profesionist cu experienta si spirit antreprenorial pentru a ocupa in cadrul echipei din BUCURESTI postul de Director Vanzari.