DIRECTOR TEHNIC CONSTRUCTII

Salus International SRL

24-02-2007 | EXPIRA LA 02-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectiv principal:
Contribuie la dezvoltarea si implementarea strategiei firmei in domeniul lucrarilor de amenajari interioare.
Activitati:
Relatia cu beneficiarii: intocmire oferte, negociere contracte, realizare situatii de lucrari, urmarire plati.
Conducerea si organizarea activitatii personalului din subordine (ingineri, muncitori): recrutare si testare muncitori, organizare cursuri de perfectionare, stabilire norme de lucru (termene de executie si tarife pe fiecare echipa ¿ lucrul numai in acord), calculare salarizare lunara muncitori, coordonarea inventarelor de echipamente, unelte si scule, verificarea calitatii lucrarilor, evaluarea lucrarilor.
Relatia cu celelalte departamente ale firmei: conducere, resurse umane, contabilitate, aprovizionare


CERINTE

Inginer constructor, bune cunostinte PC ¿ Word, Excel, ACAD, Internet - permis auto categoria B.
Experienta minim 5 ani in functii similare; experienta in domeniul amenajarilor interioare cu sisteme gips-carton constituie un avantaj. Abilitati superioare de organizare si coordonare activitati de constructii.
Caracter dinamic, perseverent, eficient (orientat spre rezultate)


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru la standarde occidentale.
Autoturism full-time.
Salariu atractiv si bonusuri de performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

SC SALUS INTERNATIONAL SRL este componenta a grupului de firme SALUS, fiind specializata in importul si comercializarea materialelor de constructii si a sistemelor de amenajari interioare. Este reprezentanta exclusiva in Romania a grupului FIDENSA Spania si distribuitor autorizat BPB Gypsum Rigips (nr. 1 mondial in sisteme gips carton), Wienerberger (nr. 1 mondial in sisteme de caramizi), Bramac-Austria, Ruukki-Finlanda. De asemenea, importa si distribuie produse ale unor firme din Austria, Cehia, Slovacia, Grecia,etc.SALUS INTERNATIONAL s-a impus printre cele mai dinamice firme din aceasta piata, realizand cresteri anuale constante de peste 20% si cifre de afaceri anuale de ordinul zecilor de miliarde de lei.Totodata, SC SALUS INTERNATIONAL are si un departament tehnic care realizeaza un volum important de lucrari de amenajari interioare (lucrari medii si mari) cu echipe proprii specializate. Celelalte firme din cadrul grupului SALUS desfasoara activitati conexe, ca de exemplu investitii in constructii sau antreprenoriat general.