Director Sucursala Bucuresti

UNNe International Search SRL

09-11-2007 | EXPIRA LA 09-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sucursala din Bucuresti se va dedica integral activitatii de evaluare a activelor (imobiliare, industriale, de societate, etc.) pentru care profilul acestei functii este in departamentul de Conducere, Comercial, Tehnic si de Reprezentare.
Aria de conducere:
• Rentabilizarea afacerii proprii a societatii prin controlul resurselor printre care se regaseste realizarea controlului evaluarilor, realizarea evaluarilor ce nu presupun costuri pentru societate sau realizarea oricaror operatii in vederea producerii unei cresteri a rentabilitatii.

Aria comerciala:
• Reprezentarea societatii in fata clientilor, organismleor oficiale, etc. in conformitate cu puterile pe care societatea le confera.
• Realizarea tuturor actiunilor comerciale care vor fi necesare in vederea implinirii obiectivelor vanzarilor fixate pentru fiecare an
Aria tehnica
• Creearea unei retele de colaboratori de evaluare in toate provinciile din tara prin intermediul cautarii, localizarii si selectiei acestora.hnica:


CERINTE

Persoana cu experienta de peste 3 ani de zile intr-un post similar.
Absolvent Facultate
Limba straina necesara:Spaniola
Se va aprecia cunoasterea limbii engleze.


BENEFICII OFERITE

Fiind vorba de o pozitie foarte importanta salariul este negociabil la fel ca si alte beneficii. Se vor discuta in urma unui interviu toate detaliile.


DESCRIEREA FIRMEI

UNNe International Search SRL este o firma spaniola specializata in resurse umane, pe selectarea si plasarea fortei de munca .
Cu delegatii atat in Madrid, Barcelona, Cracovia si Bucuresti UNNE dispune de un personal calificat si motivat in ceea ce face, orientat in primul rand catre client si nevoile acestuia