Director Resurse Umane

NCH Advisors INC

30-05-2010 | EXPIRA LA 05-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordoneaza activitatea directiei de resurse umane in cadrul firmelor administrate de NCH Advisors INC, gestionand direct procesul de implementare a politicilor de conformitate ale companiei si supervizand procesele de recrutare si selectie, evaluarea performantelor si dezvoltare organizationala.

-propune masuri proactive pentru consolidarea unei culturi a responsabilitatii si performantei;
-identifica si angajeaza specialisti care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor de business;
-dezvolta un mediu de lucru in care angajatii se pot realiza prin performanta;
-coordoneaza implementarea modului de evaluare a performantelor angajatilor fiecarei companii;
-concepe proceduri pentru formarea si instruirea personalului, pentru managementul carierei si al succesiunii pe post;


CERINTE

- absolvent al unei facultati cu prestigiu, cu specializare postuniversitara in management sau in HR (constituie un avantaj important absolvirea unui program MBA)
-experienta 7-10 ani pe o pozitie manageriala intr-o organizatie cu minim 300 angajati;
-experienta relevanta in managementul sistemelor de resurse umane si viziune de ansamblu asupra functiunii de resurse umane in cadrul unei organizatii;
-persoana energica, proactiva, orientata spre rezultate;
-gandire strategica, initiativa si orientare spre performanta;
-capacitatea de a intelege nevoile celorlalti de a aplica metode eficiente de motivare;
-abilitati de comunicare, de persuasiune, de mobilizare a personalului;


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.