DIRECTOR REGIONAL VANZARI

SEBA INDUSTRIAL S.R.L.

15-03-2005 | EXPIRA LA 15-04-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

FISA POSTULUI DIRECTOR REGIONAL VANZARI
Societatea SEBA INDUSTRIAL este o societate cu capital integral privat si rominesc . Obiectul de activitate este productia de instalatii pentru uscarea lemnului, distributia echipamentelor pentru prelucrarea lemnului si reprezentarea firmelor straine producatoare de echipamente pentru prelucrarea lemnului.
In cadrul activitatii de distributie a echipamentului pentru prelucrarea lemnului DIRECTORUL REGIONAL DE VANZARI se ocupa cu ofertarea si prezentarea echipamentelor comercializate de firma noastra, fiind necesare cunostinte temeinice in tehnologia de prelucrare a lemnului si a productiei de mobilier. Activitatea se desfasoara pe intreg teritoriul tarii, directorul regional fiind dotat de firma cu mijloc auto adecvat, fiind repartizat pe o zona anume care in general corespunde cu suprafata a 6 - 7 judete. Carnetul de conducere categoria B si o oarecare experienta in conducerea auto este obligatorie pentru ocuparea postului. Postul de director regional vanzari ne este necesar pentru a crea o retea comerciala bazata pe cunoasterea aprofundata a potentialilor clienti din fiecare zona a tarii. Directorul regional este subordonat direct directorului national de vanzari care are in raspundere toate judete tarii.
Candidatul va trebui sa indeplineasca in mod obligatoriu urmatoarele cerinte - eliminatorii :
- sa posede cunostinte aprofundate, practice si teoretice de fabricarea cherestelei, uscarea lemnului, prelucrarea secundara a lemnului, fabricarea mobilierului din masiv , fabricarea mobilei corp, finisarea in industria lemnului, etc.
- sa aibe cunostinte si abilitati pentru activitatile de vanzare , prezentare a produselor si initierea diferitelor actiuni promotionale in conformitate cu programul firmei.
- sa aibe disponibilitate pentru un program de lucru intens, fara orar fix , precum si rezistenta la efort prelungit.
- Sa posede carnet de conducere categ B cu o vechime de minim 2 ani
Va rog sa retineti ca sub nici o forma nu agreez o colaborare externa si deci unica oferta pe care o pot face este de contract de munca pe o perioada determinata ( 3-6 luni la inceput ) si dupa evaluarea rezultatelor pe o perioada nedeterminata cu firma noastra. In cazul in care se trece de interviul sustinut cu directorul general al firmei urmeaza o perioada de 30 zile de scolarizare la sediul firmei cu un salariu fix, dupa care se fixeaza un target minim de vinzare si urmeaza o perioada de lucru in teritoriu de mimim 3 maxim 6 luni iar apoi evaluarea finala a candidatului. Modul de salarizare se va discuta la angajare dar in principiu exista un salariu fix precum si un comision la vinzare. Cistigurile majore ale reprezentantilor de zona provin din comisionul la vinzare.
Va doresc succes
Cu stima
DIRECTOR GENERAL
SEBASTIAN RADU