DIRECTOR RAPORTARE

Smart Sigma

07-10-2006 | EXPIRA LA 13-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca ai abilitati de analiza si sinteza excelente, esti ambitios, entuziast si orientat catre success, daca abilitatile tale de leader si comunicare sunt peste medie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Vei juca un rol cheie in supervizarea raportarilor financiare ale unui grup de companii, vei avea ocazia de a imbunatati bunele practici in domeniul contabilitatii si raportarii si de a coordona echipa de controleri din acest punct de vedere. Asteptam contributii in domeniul analizei performantei financiare, construirii de modele pentru evaluarea potentialelor oportunitati de afaceri, dezvoltarii de rapoarte bazate pe indicatori cheie de performanta. Vei raporta direct Group Controllerului si vei avea ocazia de a juca un rol important in dezvoltarea acestui departament.

Responsabilitati:
-supervizeaza activitatea de raportare financiara si de business a companiilor din cadrul grupului
-organizeaza sesiunile de prezentare a propunerilor de plan ale companiilor din grup, a celor de analiza si revizie a bugetelor.
-Analizeaza rezultatele lunare, trimestriale si anuale ale companiilor din grup si urmareste impreuna cu controlerii si directorii financiari ai companiilor din grup planurile de masuri pentru realizarea obiectivelor.
-Identifica si propune procese de imbunatatire a analizelor financiare si raportarii; comunica bune practici in domeniul politicilor si procedurilor de raportare financiara.
-Analizeaza punctele slabe ale controlului intern; asista companiile in dezvoltarea procedurilor care sa asigure controlul intern(formulare, implementare, revizuire si supervizare a aspectelor tehnice contabile)
-Participa la actiuni de audit, verificari si controale tematice organizate de Departamentul de Control Intern si Etica
-Informeaza Group Controllerul in legatura cu situatiile de risc in domeniul pastrarii valorii activelor si in legatura cu masurile intreprinse.


CERINTE

-absolvent studii superioare; MBA specializarea finante, CFA sau ACCA contituie un avantaj
-solide cunostinte de analiza financiara, bugetare, cash-flow management, control, raportare IFRS
-profunda intelegere a afacerilor si o abordare profesionista
-excelente abilitati de comunicare verbala si scrisa pentru a interactiona eficient cu managementul de varf din companiile, dar si cu persoane de pe pozitii inferioare
-leadership demonstrat si abilitatea de a lucra eficient atat individual cat si in echipa
-abilitatea de a gestiona prioritati multiple si de a respecta termenele limita
-limba engleza ¿ fluent
-utilizare PC (pachet Office).


BENEFICII OFERITE

pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Smart Sigma este o companie care ofera recrutare de personal si consultanta interna de management la nivel de Headquarters pentru un grup de companii (cel mai mare investitor de portofoliu din Romania).